1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-06-2017 23:22

Οι Σπέτσες ήταν… Gold!

Η αυλαία του Spetses Golden Cup που αποτέλεσε παράλληλα και το πρώτο τουρνουά Masters (ανώτερη κατηγορία) του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley, «έπεσε» θριαμβευτικά το βράδυ της Κυριακής (18/6) μπροστά από το ξενοδοχείο Poseidonion Grand Hotel με θέα τον Αργοσαρωνικό.
Τρεις μέρες γεμάτες «μάχες» στην άμμο, ενθουσιώδες κοινό που χειροκρότησε όλες τις ομάδες και μια αξιέπαινη προσπάθεια από όλους τους συνδιοργανωτές και τους εμπλεκόμενους φορείς για μια άρτια διοργάνωση που άφησε άριστες εντυπώσεις σε κοινό και συμμετέχοντες.

Masters2017 Panoramiki

Λυράκης: «Πρωτόγνωρη και επιτυχημένη διοργάνωση για τις Σπέτσες»

O Δήμαρχος Σπετσών, Παναγιώτης Λυράκης μετά το τέλος της διοργάνωσης ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, το ξενοδοχείο Poseidonion Grand Hotel, τον μεγάλο χορηγό του Event την Folli-Follie και τον κύριο Κουτσολιούτσο προσωπικά, όπως και όλους όσοι συνέβαλαν ώστε να γίνει αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός. Για μας και τις Σπέτσες ήταν μια πρωτόγνωρη διοργάνωση, και με την βοήθεια όλων οδήγησε σε μια μεγάλη επιτυχία. Να είμαστε όλοι γεροί και δυνατοί έτσι ώστε του χρόνου να είμαστε εδώ με ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες».

Καλούδη: «Πολύ καλή οργάνωση από την Ομοσπονδία»

Με τη σειρά της, η εκπρόσωπος του Poseidonion Grand Hotel Κατερίνα Καλούδη τόνισε: «Ήταν το πρώτο μεγάλο event, είχε πολύ μεγάλη επιτυχία και σίγουρα έχουμε πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε. Το Poseidonion Grand Hotel κάνει πολλές διοργανώσεις αλλά η συγκεκριμένη ήταν κάτι το πρωτόγνωρο και το στήριξε από την αρχή. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα μας δικαίωσε. Οι αθλητές πέρασαν όμορφα, οι αγώνες ήταν εξαιρετικοί, όπως επίσης και η όλη οργάνωση από την Ομοσπονδία. Ήταν ένα πάρα πολύ καλό πρώτο ξεκίνημα. Ευελπιστούμε του χρόνου να έρθουν περισσότερες χορηγίες για να μπορέσουμε να το στηρίξουμε ακόμη καλύτερα συνολικά. Φέτος οι τοπικές επιχειρήσεις, τα εστιατόρια, τα ξενοδοχεία, ο Εμπορικός Σύλλογος βοήθησαν πολύ την διοργάνωση και να αναφέρω και τον μεγάλο μας χορηγό Goutos Real Estate που ήταν από τους πρώτους που μας στήριξαν».

Πασπάλας: «Διοργάνωση πρότυπο το Spetses Golden Cup»

Τέλος ο εκπρόσωπος του ΔΣ της ΕΟΠΕ Τάσος Πασπάλας εξέφρασε την ικανοποίηση του για το άριστο ξεκίνημα των Masters: «Η Ελληνική Ομοσπονδία χαίρεται ιδιαίτερα για την πολύ επιτυχημένη συνεργασία με τον Δήμο Σπετσών και το ιστορικό Poseidonion Grand Hotel. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ θετικό για το άθλημα και νομίζω δεν θα μπορούσε να γίνει καλύτερο ξεκίνημα. Οι ομάδες προσέφεραν εξαιρετικό θέαμα και το κοινό ήταν ενθουσιώδες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου τον Δήμαρχο κ. Λυράκη και τους συνεργάτες του που στήριξαν τόσο δυναμικά την διοργάνωση, τον κ. Μανώλη Βορδώνη και όλο το προσωπικού του Poseidonion Grand Hotel, όλους τους εθελοντές και τους τοπικούς επαγγελματίες που στήριξαν την φιλόδοξη αυτή προσπάθεια, τους αθλητές και τους διαιτητές για την πολύ καλή ποιότητα των ίδιων των αγώνων, και φυσικά όλους τους χορηγούς με πρώτους τον επίσημο χορηγό του τουρνουά την Folli-Follie και τον μεγάλο χορηγό του πρωταθλήματος beach volley, τo «λουξ plus n’ light tea». Εύχομαι η συνέχεια να είναι εξίσου πετυχημένη».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.