1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-06-2017 23:36

Αγγελοπούλου, Κωνσταντίνου και Πασιαλή, Γεωργαντά στην τετράδα

Κατεβάστε το αρχείο:
Με τρεις νίκες χωρίς να χάσουν σετ προκρίθηκαν στα ημιτελικά οι Κύπριες Μανωλίνα Κωνσταντίνου, Μαριώτα Αγγελοπούλου, όπως επίσης μία θέση για την τετράδα του κυρίως ταμπλό των γυναικών του 1ου Masters κέρδισαν και οι Χριστίνα Πασιαλή, Ελεάννα Γεωργαντά.


Στις εγκαταστάσεις του Kaiki Beach Bar ξεκίνησαν τις προσπάθειες του οι Αγγελοπούλου, Κωνσταντίνου νικώντας στην αρχή με 2-0 (21-8, 22-20) τις Καζάκου, Σαριδάκη, ενώ στο δεύτερο παιχνίδι τους πριν «μετακομίσουν» στο κεντρικό γήπεδο επικράτησαν με 2-0 (21-17, 21-19) των Ματιάδη, Μολδοβανίδη. Στο τρίτο και τελευταίο αγώνα της ημέρας στις κατάμεστες κερκίδες του κεντρικού γηπέδου στην πλατεία Ποσειδωνίου επικράτησαν μετά 40 λεπτά με 2-0 (23-21, 21-15) επί των Θεοδωρακέα, Κουμβάκη για να «κλείνουν» θέση στη τετράδα.

Η άλλη ομάδα του δεύτερου ημιτελικού που αποτελείται από τις Χριστίνα Πασιαλή, Ελεάννα Γεωργαντά στο τρίτο και τελευταίο τους παιχνίδι στο κεντρικό γήπεδο νίκησαν με 2-0 (21-12, 21-17) τις Βλασερού, Φωκιανού γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο που γέμισε τις κερκίδες. 

Κατεβάστε το αρχείο στο πάνω μέρος του κειμένου για να δείτε όλα τα αποτελέσματα

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.