1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-06-2017 22:53

Νιώπας, Παπαδημητρίου και Κανέλλος, Ιωαννίδης στα ημιτελικά

Κατεβάστε το αρχείο:
Όπως ολοκλήρωσαν το πρώτο Open της χρονιάς στο Avant Garde συνέχισαν και στο 1ο Master των Σπετσών, οι πρωταθλητές Ελλάδος Δημήτρης Νιώπας, Θοδωρής Παπαδημητρίου.
Η Εθνική μας ομάδα με δύο νίκες στο κυρίως ταμπλό προκρίθηκαν απευθείας στον αυριανό πρώτο ημιτελικό, όπου θα περιμένουν για να μάθουν τον αντίπαλο τους. Στο ξεκίνημα το εθνικό δίδυμο νίκησε με 2-0 (21-18, 21-17) τους Κογκαλίδη, Πολυχρονιάδη και στη συνέχεια ξεπέρασαν σε 37 λεπτά το εμπόδιο των Καντιώτη, Τσαλικιάν με 2-0 (21-17, 21-16) για να πάρουν το εισιτήριο για τον αυριανό ημιτελικό. Οι Καντιώτης, Τσαλικιάν θα έχουν άλλη μία ευκαιρία για να συνεχίσουν στη διοργάνωση στο ταμπλό των ηττημένων.

Συνεχίζουν την εντυπωσιακοί τους πορεία ο Ιάσονας Κανέλλος με τον Παναγιώτη Ιωαννίδη που παραμένουν χωρίς ήττα στην διοργάνωση και προκρίθηκαν απευθείας στους αυριανούς ημιτελικούς. Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας νίκησαν με 2-1 (19-21, 21-13, 15-13) τους Καπίρη, Βολουδάκη και συνέχισαν στο ταμπλό των νικητών. Εκεί συνάντησαν τους Βουλκίδη, Κουρτίδη τους οποίους και νίκησαν με 2-0 (21-14, 21-17) για να πάρουν το εισιτήριο για τους «4» της διοργάνωσης.

Στο ταμπλό των ηττημένων συνεχίζουν 6 ομάδες που θα «κοντραριστούν» αύριο για τις δύο εναπομείναντες θέσεις των ημιτελικών.

Κατεβάστε το αρχείο στο πάνω μέρος του κειμένου για να δείτε όλα τα αποτελέσματα


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.