1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-06-2017 17:02

Οι «Sun Angels» έρχονται για να απογειώσουν τα Masters

Μεγάλες μάχες αναμένεται να γίνουν στα φετινά Μάστερς, όπου θα αναδειχθεί το κορυφαίο δίδυμο στην Ελλάδα σε άνδρες και γυναίκες.

Όμως το beach volley δεν είναι μόνο οι αθλητές, οι αθλήτριες, το σκορ, οι πόντοι και τα μετάλλια.

Είναι ο κόσμος στη κερκίδα, η ατμόσφαιρα και φυσικά οι cheerleaders που έχουν το έργο να ζεστάνουν το κοινό πριν ξεκινήσει το παιχνίδι και να τους διασκεδάζει κατά την διάρκεια κάποιας διακοπής. Στην περίπτωση μας, το έργο αυτό το έχουν αναλάβει οι «Sun Angels».

Sun Angels 12 06

Οι 13 κοπέλες με επικεφαλής την Γιουλίνα Δασκαλοπούλου είναι μία επαγγελματική ομάδα χορού με δεξιότητα στον ακροβατικό χορό και αναμένεται να καθηλώσουν τον κόσμο με τις ικανότητες τους στο οριεντάλ, το φλαμένγκο και το hip hop. Η γλυκύτατη Γιουλίνα Δασκαλοπούλου χρόνια επαγγελματίας καθηγήτρια χορού έχει ετοιμάσει ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα για να διασκεδάσει τον κόσμο και να ανεβάσει την... θερμοκρασία στα ύψη.

Την ομάδα αποτελούν οι : Γιουλίνα Δασκαλοπούλου (προπονήτρια και αρχηγός), Κωνσταντίνα Αθανασιάδου (βοηθός) και οι χορεύτριες Αλίκη Δερμάτη, Φραγγελάκη Ελένη, Κωνσταντίνα Ράδου, Φουστέρη Μαριάννα, Ευγενοπούλου Ιωάννα, Ματζανίδου Αυγή, Γάζη Χριστίνα, Έμιλυ Πετρίδη, Αθανασία Μπράγκα, Τατιανή Χατζημπίνου, Χριστίνα – Κατερίνα Μπαλόζι.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.