1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-06-2017 14:37

Ο κόσμος του μπιτς βόλεϊ υποδέχεται τα Masters

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η επίσημη συνέντευξη Τύπου των Πανελληνίων πρωταθλημάτων Μπιτς Βόλεϊ 2017 (Masters & Juniors) στο bar restaurant Salty του ΝΑΣ στο Μικρολίμανο.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του προέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Καραμπέτσου, μελών του ΔΣ της ΕΟΠΕ, των πρώην προέδρων της Ομοσπονδίας Θανάση Μπελιγράτη, Γιώργου Μελισσουργού, του πρώην μέλους του ΔΣ της ΕΟΠΕ και μέλους της Επιτροπής Μπιτς Βόλεϊ της CEV Θανάση Ρέρρα, του προέδρου της ΟΔΒΕ Σταύρου Μαυρικίδη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ Βασίλης Μηνούδης, του πρωταθλητή Ελλάδας Παύλου Κουζούνη, εκπροσώπων των συνδιοργανωτών και των χορηγών, αθλητών αλλά και πλήθος κόσμου που δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για την κορύφωση των φετινών διοργανώσεων της άμμου.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΠΕ και Αναπληρωτής πρόεδρος της Επιτροπής Μπιτς Βόλεϊ Νεκτάριος Χαλβατζής ο οποίος στο χαιρετισμό του τόνισε:

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες σας καλωσορίζω στην επίσημη συνέντευξη Τύπου για την έναρξη του Πανελλήνιου πρωταθλήματος beach volley. Ευχαριστώ τους δημάρχους για την παρουσία τους εδώ σήμερα και θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι η χρονιά αυτή είναι αναδιάρθρωσης του αθλήματος και ελπίζουμε να τα πάμε καλά και είμαστε σίγουροι για αυτό. Κοντά μας είναι οι χορηγοί του αθλήματος που τους ευχαριστώ πολύ και είμαι σίγουρος ότι η προσφορά τους δεν θα πάει χαμένη. Κι αναφέρομαι στη Λουξ, την Gala, την ασφαλιστική εταιρεία Ορίζων, η Folli-Follie που είναι χορηγός στο Μάστερ των Σπετσών. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο μου κ. Χρήστο και το εστιατόριο Salty για τον όμορφο χώρο που μας παραχώρησε για να φιλοξενήσουμε την συνέντευξη Τύπου σήμερα.

Ευχαριστώ την ΕΡΤ για την συνεργασία που έχουμε και ελπίζουμε σε μία καλύτερη συνεργασία στο μέλλον. Έχουμε κοντά μας άτομα που έχουν δώσει τα μέγιστα για τις Εθνικές ομάδες και τους ευχαριστούμε γι'αυτό. Επίσης όλους τους αθλητές γιατί είναι οι χορηγοί του αθλήματος και θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι τα πράγματα αλλάζουν. Επίσης τους διαιτητές που έχουν μεγάλη ευθύνη για την διεξαγωγή των αθλημάτων. Θέλω να αναφερθώ στους δημοσιογράφους και να μας πουν που μπορεί να κάνουμε λάθος για να το διορθώσουμε και να γίνουμε καλύτεροι. Ευχαριστώ την εφημερίδα «Το Φως των Σπορ», καθώς και την 24Media που μέσω του www.sport24.gr και του ραδιοφώνου sport24 103,3  είναι χορηγοί επικοινωνίας του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Ευχάριστο είναι το γεγονός ότι μετά από 4 χρόνια επιστρέφει η εκπομπή Beach Volley Action που θα αναδεικνύει τους πρωταγωνιστές μας, τους αθλητές και τις αθλήτριες. Σας ευχαριστώ όλους για την συνεργασία και να διαβεβαιώσω πως αυτά που έχουμε πει, θα πραγματοποιηθούν».

Κατόπιν ο λόγος πέρασε στους εκπροσώπους των τεσσάρων Δήμων που θα φιλοξενήσουν τα αντίστοιχα τουρνουά Masters του φετινού Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Παναγιώτης Λυράκης (Δήμαρχος Σπετσών)
«Καλή αρχή κι από εμένα. Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που βρίσκομαι ανάμεσα σας. Ανάμεσα σε συναδέλφους της τοπικής αυτοδιοίκησης, στον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ της ΕΟΠΕ, τους αθλητές τους δημοσιογράφους, τους χορηγούς και εν κατακλείδι σε όλους εσάς που συμβάλλεται τα μέγιστα ώστε να γίνονται τέτοια αθλητικά γεγονότα.

Η Δημοτική μας αρχή κατάφερε να εντάξει το Δήμο Σπετσών στον παγκόσμιο αθλητικό χάρτη μέσα από τη συνεργασία με τις Ομοσπονδίες και την εθελοντική προσφορά των κατοίκων.

Στις Σπέτσες θα φιλοξενηθεί το Golden Cup το τριήμερο 16-18 Ιουνίου, αλλά και για τα επόμενα τρία χρόνια μπροστά στο στολίδι του νησιού μας το Ποσειδώνιο Grand Hotel και σας περιμένουμε όλους στο νησί μας».


Εμμανουήλ Βορδώνης (Πρόεδρος ΔΣ Poseidonion Grand Hotel)
«Το Ποσειδώνιο, είναι ένα μνημείο της χώρας μας το οποίο ζωντάνεψε τα τελευταία χρόνια και αισθανόμαστε μεγάλη χαρά που θα φιλοξενήσει αυτή τη γιορτή. Γιορτή νέων παιδιών και αθλητών και για μας είναι μεγάλη χαρά που συμμετέχουμε σ’ αυτή τη γιορτή., Το Ποσειδώνιο ανήκει στον τόπο μας και έχουμε άριστη συνεργασία με τη Δημοτική αρχή και γενικά στις Σπέτσες λειτουργούμε με τη λογική ότι όλοι μαζί προσπαθούμε να πετύχουμε. Η προετοιμασία των εγκαταστάσεων προκάλεσε την απορία των ντόπιων που έβλεπαν τα φορτηγά να ξεφορτώνουν την άμμο, αλλά όταν έμαθαν ότι πρόκειται για το τουρνουά μπιτς βόλεϊ όλοι ήθελαν να βοηθήσουν κι είναι μεγάλη χαρά για το νησί μας που θα φιλοξενήσουμε αυτό το τουρνουά»

Παναγιώτης Καλύβας (Αντιδήμαρχος Ξυλοκάστρου)
«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους. Να μεταφέρω τις ευχαριστίες του Δημάρχου κ. Ηλία Ανδρικόπουλο που δυστυχώς δεν μπόρεσε να έρθει σήμερα. Πράγματι η σημερινή μέρα είναι πάρα πολύ ενδιαφέρουσα και πολύ συγκινητική. Έχοντας πολύ μεγάλη εμπειρία με φοβερές στιγμές και βλέποντας μπροστά μου τον κ. Θανάση Μπελιγράτη που έχουμε καταφέρει πολλά πράγματα κάνοντας Πανευρωπαϊκούς αγώνες και Παγκόσμια πρωταθλήματα μόνο συγκίνηση μπορώ να νιώσω. Δώσαμε το όνομα του γηπέδου μας «Σφυρή, Καραντάσιου» για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησαν και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό.

Το Ξυλόκαστρο έχει τις υποδομές και παρόλο που είμαστε στην Ελλάδα της κρίσης, είμαστε αποφασισμένοι και διεκδικούμε του χρόνου να έχουμε διεθνές εκδηλώσεις στην περιοχή μας. Έχουμε έτοιμα γήπεδα, έχουν βελτιωθεί οι ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις μας και αν συνεργαστούμε όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Τυγχάνει να είμαστε και πιο κοντά στην Αθήνα και μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τους πάντες.

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε περισσότερα και καλύτερα πράγματα. Το Ξυλόκαστρο είναι στον Παγκόσμιο χάρτη των διοργανώσεων beach volley, έχει ενταχθεί στις καρδιές του κόσμου και πιστεύω ότι θα έχουμε πολύ καλό τουρνουά. Ο Δήμος μας έχει αγκαλιάσει το άθλημα, έχουμε έναν καταπληκτικό χώρο και την στήριξη όλων των επιχειρήσεων της περιοχής. Θα έχουμε πολλές και όμορφες εκδηλώσεις και φυσικά είστε όλοι καλεσμένοι για να περάσουμε ένα υπέροχο διήμερο».

Ιωάννη Σύψας (Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού Δήμου Ναυπακτίας)
«Καλησπέρα και μετά από εμένα… Εμείς δεν έχουμε μεγάλη εμπειρία από αθλητικά γεγονότα, αλλά έχουμε μεγάλη όρεξη. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε με την ανάθεση της διοργάνωσης κι είμαστε σίγουροι ότι θα ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις. Δεν έχουμε κάποιο χορηγό αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας. Πεποίθηση μας είναι ότι η προβολή της περιοχής είναι πολύ σημαντική και γι’ αυτό το λόγο έχουμε δημιουργήσει ένα αθλητικό καλεντάρι εθνικού και διεθνούς επιπέδου και από φέτος προστέθηκε το Μπιτς Βόλεϊ. Θα το στηρίξουμε και θα σας το ζητήσουμε για πολλά χρόνια, ενώ θέλουμε να πάρουμε από την Ομοσπονδία κι άλλες διοργανώσεις.

Πρέπει να τονίσω επίσης ότι ένας τοπικός θρύλος ο Άρης Αγγελόπουλος στέκεται δίπλα στο Δήμο Ναυπακτίας και θέλω να τον ευχαριστήσω δημόσια. Εμείς από πέρσι διοργανώνουμε μια έκθεση Εναλλακτικού Θεματικού τουρισμού με μεγάλη συμμετοχή. Αναδεικνύουμε τι έχει η κάθε γωνιά της Ελλάδας, μια τέτοια μορφή είναι ο αθλητικός τουρισμός και εκεί εντάσσονται οι διοργανώσεις σε διάφορα αθλήματα. Η τοπική αυτοδιοίκηση παίζει ρόλο στην εθνική οικονομία, ποντάρουμε στον αθλητισμό και θα το αποδείξουμε τα επόμενα χρόνια».


Μιχάλης Φαρσάρης (Πρόεδρος της Δημοτικής Ανώνυμης Επιχείρησης Δήμου Αγίου Νικολάου)
«Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία που μας επέλεξε για να διοργανώσουμε ένα τουρνουά Μάστερς. Έχουμε μεγάλη εμπειρία από διεθνείς αγώνες, έχουμε φιλοξενήσει αγώνες ιστιοπλοΐας, κολύμβησης με μεγάλο και πλούσιο πρόγραμμα. Συγχαρητήρια στην ΕΟΠΕ για τις διοργανώσεις της, εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους. Εμείς στον Άγιο Νικόλαο είμαστε έτοιμοι για την διοργάνωση και σας περιμένουμε όλους κοντά μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.