1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-01-2017 17:48

Ντέρμπι τετράδας στην Πυλαία

Από τις πιο αμφίρροπες αναμετρήσεις της 13ης αγωνιστικής είναι αυτή του Άρη με τον Πανναξιακό. Οι κίτρινες φιλοξενούν της Ναξιώτισσες στο ΔΑΚ Πυλαίας στις 17.00 με τις δύο ομάδες να έχουν ανάγκη τη νίκη.
Ο Άρης θέλει να πλησιάσει την τετράδα και αυτό θα είναι κρίσιμο παιχνίδι. Επιστρέφει η Αλεξάκου που είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Κορασίδων. Ο Πανναξιακός έπεσε θύμα έκπληξης την προηγούμενη εβδομάδα, αφού έχασε στην έδρα του από την Ηλιούπολη έχοντας παράπονα από τη διαιτησία. Στοχεύει στην επιστροφή στις νίκες προκειμένου να μην αμφισβητηθεί η τρίτη θέση.

Ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Σολκίδης ανέφερε: «Είχαμε την απουσία της Αλεξάκου στην Εθνική Κορασίδων και ουσιαστικά μόνο σήμερα θα κάνει προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα. Ωστόσο ήταν κάτι που γνωρίζαμε και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το σημαντικό παιχνίδι. Η Νάξος μπορεί να έκανε μια απρόσμενη ήττα, αλλά έχει κάνει έναν τέλειο πρώτο γύρο… Θέλουμε να μπούμε με το δεξί στο 2017 αλλά αν θέλουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

Στην αντίπερα όχθη, ο τεχνικός του ΠΑΟΝ, Γιώργος Ρούσης τόνισε: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος. Στόχος είναι η επιστροφή στις καλές εμφανίσεις γιατί μόνο μέσα από μία καλή εμφάνιση μπορείς να κερδίσεις σε μια τέτοια έδρα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.