1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-09-2016 13:26

Σεμινάριο στην Κύπρο με Κασαμπαλή

Ο Σύνδεσμός προπονητών Κύπρου διοργανώνει σεμινάριο με ομιλιτή τον Θανάση Κασαμπαλή

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Ο Σύνδεσμος Κυπρίων Προπονητών Πετοσφαίρισης (ΣΥΚΥΠΠΕ) , διοργανώνει μονοήμερο σεμινάριο προπονητικής τη Κυριακή 09/10/2016 στο γήπεδο της ΑΕΛ στην Λεμεσό. Το σεμινάριο διοργανώνεται στα πλαίσια των κανονισμών προπονητών της ΚΟΠΕ και είναι υποχρεωτικό για όσους επιθυμούν να ανανεώσουν τις ταυτότητες τους ( άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος ) και θα είναι σε ισχύ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Το κόστος παρακολούθησης του σεμιναρίου είναι 20 Ευρώ για τα μέλη του συνδέσμου . Στο σεμινάριο θα διδάξει ο καταξιωμένος επίκουρος καθηγητής Τ.Ε.Φ.Α.Α Κομοτηνής Αθανάσιος Κασαμπαλής . Θεωρία και πρακτική με πλούσιο ασκησιολόγιο για την ανάπτυξη του αθλήματος και όχι μόνο. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί αργότερα.

Η ΚΟΠΕ και ο ΣΥΚΥΠΠΕ έχουν αναρτήσει στις ιστοσελίδες τους τις αιτήσεις ανανέωσης των ταυτοτήτων ( άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος ) για τα επόμενα δύο χρόνια παρακαλώ ενημερωθείτε έγκαιρα και υποβάλετε τις αιτήσεις στην ΚΟΠΕ το συντομότερο δυνατό

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.