1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-09-2016 17:46

Έρχεται το Volley Hotball 2

Μετά το πρώτο πολύ επιτυχημένο εγχείρημά της, η  Δραπετσώνα, προχωρά στην διεξαγωγή και του Volley Hotball 2 το οποίο θα αφορά τώρα και τις αντρικές ομάδες.
“Ο ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ,  προκηρύσσει τουρνουά πετοσφαίρισης σε επίπεδο αντρών και γυναικών για όλες τις ομάδες κατηγοριών Α2, Β΄ Εθνικής και Τοπικών πρωταθλημάτων, το οποίο ονομάζεται VOLLEY HOT BALL 2.

ΣΤΟΧΟΣ – ΣΚΟΠΟΣ
Σκοπός του τουρνουά είναι η συμμετοχή των αθλητριών – ων στην ψυχαγωγία που προσφέρει η άθληση, η ενίσχυση τηςευγενούς άμιλλας μεταξύ των αθλητριών – ων (ευ αγωνίζεσθαι). Η προώθηση της φιλίας μεταξύ ομάδων, ιδιαίτερα μεταξύ των ομάδων που δεν έχουν την επαφή μεταξύ τους, γιατί ανήκουν σε άλλες γεωγραφικές ενώσεις. Η ανάπτυξη σχέσεων καιανταλλαγή εμπειριών μεταξύ προπονητών και υπεύθυνων.

Επίσης, να δοθεί η δυνατότητα συμμετοχής σε αγώνες στις αθλήτριες – ες και ομάδες πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων τους, ώστε να προετοιμαστούν για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
Τα τουρνουά έχει προγραμματιστεί να διεξαχθούν από τις 26/09, αλλά σε κάθε περίπτωση αυτό οριστικά θα αποφασιστεί μετά τη λήξη των δηλώσεων συμμετοχής και τον αριθμό των ομάδων που θα λάβουν μέρος, ώστε να καθοριστούν επακριβώς οι ημερομηνίες και το αναλυτικό πρόγραμμα.

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Ο αναλυτικός τρόπος διεξαγωγής του τουρνουά, θα ανακοινωθεί, μετά τις δηλώσεις συμμετοχών και θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των ομάδων.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν με τους επίσημους κανονισμούς του αθλήματος.

Οι αγώνες θα διεξάγονται με ένα διαιτητή.

Το τουρνουά θα επιβλέπει Επιτροπή την οποία θα ορίσει ο διοργανωτής.

Κάθε σύλλογος, θα πρέπει να ορίσει έναν υπεύθυνο, ο οποίος θα παρίσταται στους αγώνες.

Η ιδιαιτερότητα του κανονισμού, είναι η εξής: Κάθε 5΄, για την επόμενη ολόκληρη φάση, στο παιχνίδι θα μπαίνει η μπάλα τουchampions league. Στην ομάδα που θα κατακτά το συγκεκριμένο πόντο, θα προστίθενται 3 πόντοι, αντί για 1.

 Επίσης, θα μετρά για 2 πόντους η κατάκτηση του πόντου μετά από επιτυχημένο σερβίς, με μέχρι μία επαφή από την ομάδα που δέχεται το σερβίς.

 Aν η κατάκτηση του συγκεκριμένου πόντου, γίνεται με την πράσινη μπάλα, τότε δε θα προστίθενται 5 πόντοι, αλλά 3. 

 ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ
Οι αγώνες θα διεξαχθούν με απλό φύλλο αγώνα, το οποίο θα το διαθέσει ο διοργανωτής.

ΔΕΛΤΙΑ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ – ΩΝ.
Όλες οι ομάδες θα αγωνιστούν με καταστάσεις με τα πλήρη στοιχεία των αθλητριών – ων.

ΕΔΡΕΣ ΑΓΩΝΩΝ
Ο κάθε αγώνας, θα διεξάγεται στην έδρα του γηπεδούχου σωματείου.

 ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Το παράβολο συμμετοχής του κάθε συλλόγου, ορίζεται σε 100€.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Στο τουρνουά μπορούν να μετάσχουν όλοι οι σύλλογοι αντρών και γυναικών της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, της Β΄ Εθνικής και τοπικών πρωταθλημάτων, μέχρι τις 20/09/16.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ – ΚΛΗΡΩΣΗ
Οι ομάδες που τελικά θα οριστικοποιήσουν τη συμμετοχή τους, θα ειδοποιηθούν  στην τεχνική σύσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα (Τρίτη 20/09) στις 19:00 στο ‘’Αρ. Παπαμιχαήλ’’, στην οποία θα αποφασιστούν όλες οι λεπτομέρειες του τουρνουά (σύστημα διεξαγωγής, ημέρες και ώρες αγώνων, κλήρωση κλπ).

ΕΠΑΘΛΑ – ΚΥΠΕΛΛΑ
Στην πρωταθλήτρια ομάδα του κάθε τουρνουά, θα απονεμηθεί χρηματικό έπαθλο , το έπαθλο του VOLLEY HOT BALL 2 και διπλώματα. Στη 2η και 3η ομάδα, θα απονεμηθούν διπλώματα.

Οι τελικοί θα μεταδοθούν ζωντανά από το sportshero.gr.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Για οποιοδήποτε θέμα θέλετε να διευκρινίσετε κάτι μπορείτε να απευθύνεστε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τηλέφωνα 2104082675- 6945933950
Καλή επιτυχία σε όλους”

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.