1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
07-09-2015 17:59

Με 21 ομάδες στο μεικτό του Grand Weekend Beachvolley Tournament

Με ρεκόρ συμμετοχών στην κατηγορία μεικτού της Κυριακής και αγώνες μέχρι αργά το βράδυ ολοκληρώθηκε η σειρά Grand Weekend Beachvolley Tournaments Side Out Club!
Η ομάδα των Μιχάλη Λιόντα / Λήδας Σαριδάκη αναδείχθηκε πρώτη μέσα από 21 ομάδες που έλαβαν μέρος στην κατηγορία μεικτού του Sunday Cup κερδίζοντας σε έναν πολύ εντυπωσιακό τελικό την ομάδα των Μανώλη Συλιγνάκη / Κατερίνας Καπόλου με 2-0 σετ. Οι νικητές μοιράστηκαν δώρα υψηλής αξίας από την Bodytalk και το My Gym!

Νωρίτερα την Κυριακή ολοκληρώθηκαν και τα παιχνίδια για τις κατηγορίες ανδρών και γυναικών όπου νικήτριες ήταν οι ομάδες των Σοφοκλή Σοφοκλέους / Κωνσταντίνου Αλεβιζάκη και Καρολίνας Χρυσοχού / Μηλίτσας Ζήση που επικράτησαν των ομάδων Κώστα Στάικου / Νίκου Πάτση και Δήμητρας Μίχου / Θάλειας Αγγελοπούλου αντίστοιχα.

Το Series Beachvolley Tournament έριξε αυλαία με τον τελικό στην κατηγορία μεικτού όπου οι Κώστας Στάικος / Δέσποινα Βασιλοπούλου πήραν την πρώτη θέση αφήνοντας στην δεύτερη τους Αλέξανδρο Ορφανίδη / Ιωάννα Παπαπαναγιώτου.

Ο Τρελός Γάιδαρος για μία ακόμη φορά υποστήριξε την προσπάθεια του Side Out Club προσφέροντας κουπόνια έκπτωσης για τους συμμετέχοντες όλο το Σαββατοκύριακο.

Το Side Out Club ευχαριστεί θερμά τις εταιρίες Bodytalk, Funky Buddha, The Hands, Stylesetterz και My Gym που ήταν οι χορηγοί και δωροθέτες της σειράς Grand Weekend Beachvolley Tournaments.

Το καλοκαίρι ημερολογιακά μπορεί να τελείωσε αλλά το Side Out Club ανανεώνει το ραντεβού του μαζί σας για το επόμενο Σαββατοκύριακο με ένα ακόμη τουρνουά beachvolley και πολλή διασκέδαση!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.