Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
Εκτυπώστε τη σελίδα
29-08-2015 16:59

Καββαδάς: «Του χρόνου θα είμαστε εδώ να κερδίζουμε το τουρνουά»

Μια έκπληξη περίμενε τους αθλητές beach volley, που συνεχίζουν την πορεία τους στο 3ο Βαλκανικό τουρνουά, που διεξάγεται στην Θεσσαλονίκη, καθώς ο Στράτος Καββαδάς βρέθηκε στο Avant Garde Sports Club.

Ο νεαρός αθλητής beach volley, που πέρσι είχε κατακτήσει την δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε εμπλακεί στα τέλη Ιουνίου μαζί με τον συμπαίκτη του στην άμμο, Αλέξανδρο Αλεξιάδη.

Μετά από αρκετούς μήνες σκληρής δουλειάς στο κέντρο αποθεραπείας - αποκατάστασης Αρωγή του ομίλου Euromedicα, ο Στράτος Καββαδάς ήδη ονειρεύεται την επανεμφάνισή του στο επόμενο Masters, στο πλαίσιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος beach volley για το 2016.

Μετά την τεράστια περιπέτεια με την υγεία σου, που είχες μετά το ατύχημα, πως σε άλλαξε αυτό;

«Αισθάνομαι σαν να μην έγινε ποτέ. Δεν θυμάμαι τίποτα, θυμάμαι μόνο από τη στιγμή που ξύπνησα. Θυμάμαι που ξύπνησα και είχα δίπλα μου τους φίλους μου, όλα τα παιδιά που έρχονταν και με επισκέπτονταν όλο αυτόν τον καιρό που ήμουν στο νοσοκομείο και τους ευχαριστώ πολύ γι' αυτό».

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα beach volley φέτος ήταν αφιερωμένο σε εσάς, με τους αθλητές να φορούν ειδικά μπλουζάκια στο πρώτο τουρνουά Masters, που επίσης έγινε στην Καρδία. Πως αισθάνεσαι για την στήριξη που είχατε;

«Μόλις πρόσφατα είδα ότι όλοι οι αθλητές που συμμετείχαν, στο πρώτο τουρνουά Masters της Καρδίας φόρεσαν τα μπλουζάκια που έγραφαν: «Άλεξ, Στράτο you will win». Συγκινήθηκα πάρα πολύ. Τέλος καλό όλα καλά. Νιώθαμε και οι δύο την αγάπη τους και γι' αυτό γίναμε καλά. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ήταν στο πλευρό μας όλο αυτόν τον καιρό, την ΕΟΠΕ που ανέλαβε τα έξοδα για τα νοσήλια, ήταν ένα μεγάλο βάρος για μένα αυτό και τους ευχαριστώ πολύ γι' αυτό. Μα πάνω από όλα τους γονείς μου, που είναι ήρωες και την κοπέλα μου, την Γεωργία (σ.σ. Χατζηδημητρίου)».

Θα είναι μια δύσκολη χρονιά φέτος για σένα. Ποια είναι τα πλάνα σου από εδώ και πέρα;

«Στόχος μου είναι να κατέβω στα Masters. Χρειάζομαι αρκετή ενδυνάμωση ακόμη στα πόδια. Όμως θα δουλέψω όλο το χρόνο, ώστε του χρόνου να ξανακατέβω στα Masters με τον συμπαίκτη μου, που τον περιμένω να παίξουμε μαζί. Ένας είναι ο συμπαίκτης μου και με αυτόν θα παίξω. Αφού είναι και αυτός καλά είμαι τρισευτυχισμένος».

Έχει αλλάξει τον τρόπο σκέψης σου, αυτή η περιπέτεια της υγείας σου;

«Από την στιγμή που έγινα καλά, μέσα στην εντατική βλέπω τη ζωή μου διαφορετικά. Αυτά που έχω ζήσει όλη αυτήν την περίοδο ήταν απίστευτα. Η αγάπη τους με βοήθησε πολύ να προσπαθώ ακόμη περισσότερο. Έχω πολλές μάχες ακόμη να δώσω, και πολλή δουλειά να κάνω. Όμως είναι όλα τέλεια. Του χρόνου θα είμαστε πάλι εδώ και θα κερδίζουμε τα τουρνουά».

volleyball.gr

Σχετικά άρθρα