Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
02-08-2015 16:15

Νιώπας, Παπαδημητρίου και Βανδώρος, Μονιάκης για το χρυσό

Όταν το fair play και η αλληλεγγύη περισσεύουν, τότε μιλάμε για πραγματική ανδρική τιμή και αυτά… περισσεύουν στο Κυρίως Ταμπλό των ανδρών στο 3ο τουρνουά Masters του Πανελληνίου πρωταθλήματος beach volley 2015, που διεξάγεται στα Μάταλα!


Στον αποψινό (8μ.μ.) τελικό των ανδρών του φημισμένου και αναβαθμισμένου τουρνουά των Ματάλων οι αήττητοι στα φετινά Masters, Δημήτρης Νιώπας και Θοδωρής Παπαδημητρίου θα αντιμετωπίσουν το καμάρι της Κρήτης, Γιώργο Μονιάκη με τον Ανδρόνικο Βανδώρο.

Στον πρώτο ημιτελικό οι Βανδώρος Α./ Μονιάκης Γ. ξεπερνώντας την κούραση από τα δύο ματς –νωρίτερα απέκλεισαν τους Εφραιμίδη Ν./Μπατζιλή Κ.- επικράτησαν με 2-0 σετ των Κόκκινο Β./ Ραμιώτη Α. με 2-0 σετ (21-17, 21-22-20) με τον Ανδρόνικο Βανδώρο να παίρνει βραβείο fair play, σε αμφισβητούμενη φάση, και φυσικά τα εύσημα από τους αντιπάλους και το χειροκρότημα του κόσμου!

Στον δεύτερο ημιτελικό οι Νιώπας Δ./ Παπαδημητρίου Θ., χρειάστηκαν τρία σετ (16-21, 21-19, 15-9) και καθαρό μυαλό, για να κάμψουν την αντίσταση των Καντιώτη Γ./Τσαλικιάν Α. και να περάσουν τον τελικό του 3ου τουρνουά Masters, του Πανελληνίου σιρκουί.

Μπορεί η τιμή να είναι γένους αρσενικού, όμως και οι άνδρες κρατούν τα γούρια τους, με τους Βανδώρο/Μονιάκη να κρατούν τις δηλώσεις για… μετά τον τελικό, και τον Δημήτρη Νιώπα να παίρνει πρώτος τον λόγο, αφήνοντας τον «Τεό» να μιλήσει μετά τον αποψινό τελικό. Ο έμπειρος μπλοκέρ, μιλώντας στο volleyball.gr υπογράμμισε: «Ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε παίξει φέτος, σε όλα τα τουρνουά Masters. Τα παιδιά -Καντιώτης/Τσαλικιάν- έπαιξαν πάρα πολύ καλά και μας δυσκόλεψαν πολύ. Ωστόσο ήμασταν ψύχραιμοι στο τάι μπρέικ και καταφέραμε να κερδίσουμε».

Ενόψει του μεγάλου τελικού, ο Δημήτρης Νιώπας σημείωσε: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και αυτό, έχουμε βρεθεί με τα παιδιά άλλη μια φορά σε τελικό. Δεν είμαστε το φαβορί εμείς, καθώς ο Μονιάκης είναι σε πολύ καλή κατάσταση και παίζει και στην έδρα του και θα είναι το φαβορί τα παιδιά. Το τουρνουά των Ματάλων είναι σε φανταστική τοποθεσία και ευχόμαστε να γίνει και τα επόμενα χρόνια εδώ».