1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-08-2015 23:33

Η αποκάλυψη των Ματάλων

Αδιαμφισβήτητα οι Κασαμπαλής Σ./ Σταυρακάκης Α., ήταν το ζευγάρι-αποκάλυψη του τουρνουά των Ματάλων στους άνδρες, καθώς στην παρθενική τους συμμετοχή σε διοργάνωση Masters κατάφεραν να κατακτήσουν την 7η θέση και σίγουρα η μαγευτική Κρήτη θα είναι από τα αγαπημένα τους και τυχερά μέρη στην Ελλάδα!
Ανυπέρβλητο εμπόδιο αποδείχθηκαν οι Βανδώρος Α./ Μονιάκης Γ., για τους νεαρούς από την Θεσσαλονίκη και την Αλεξανδρούπολη, που αν και ηττήθηκαν με 2-1 σετ (18-21, 21-19, 15-7) κέρδισαν εμπειρίες, αλλά και το χειροκρότημα του κόσμου, που βρέθηκε το Σάββατο στις κερκίδες των εγκαταστάσεων beach volley στα Μάταλα.

Οι… θαυμαστές του Τάσου Σταυρακάκη συναγωνίστηκαν επάξια τους φαν του Γιώργου Μονιάκη, στο τελευταίο ματς της ημέρας, με τον αθλητή της Eλπίδας Αμπελοκήπων να τονίζει στο επίσημο site της ΕΟΠΕ, γελώντας: «Είναι σε -άκης το επίθετό μου και ίσως ο κόσμος νόμιζε ότι είμαι ντόπιος. Αν και επειδή έρχομαι κάθε καλοκαίρι στο Ρέθυμνο, όπου δουλεύουν οι γονείς μου, είμαι και εγώ… Κρητικός»!

Εν συνεχεία ο Τάσος Σταυρακάκης, υπογράμμισε: «Το τουρνουά αυτό είναι το καλύτερο, που έχω  συμμετάσχει μέχρι στιγμής. Έχω ξαναπαίξει στα Μάταλα, όμως είναι η πρώτη φορά που παίζω σε τουρνουά Masters και η πρώτη, που παίζουμε μαζί με τον Σταύρο. Εγώ παίζω beach volley στη Θεσσαλονίκη, και ο Σταύρος στην Αλεξανδρούπολη όμως γνωριζόμασταν από την σάλα στην Εθνική Παίδων και είμαι πολύ χαρούμενος που παίξαμε μαζί στο τουρνουά. Ο Σταύρος είναι ένα παιδί με πολλές ικανότητες και στο μέλλον πιστεύω ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στο ελληνικό βόλεϊ».

Και πρόσθεσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή μας, όλοι ήξεραν ότι οι αντίπαλοί μας ήταν υψηλού επιπέδου αλλά καταφέραμε να τους κοντράρουμε. Η ομάδα μας ήταν αρκετά καλή, ίσως να μπορούσαμε να πάμε ακόμη παραπάνω. Στα σημεία κρίθηκε η νίκη στο ματς με τους Μονιάκη/Βανδώρο. Πιστεύω ότι θα είναι πολύ δυνατά τα παιχνίδια και αύριο και θα ευχαριστηθούμε θέαμα. Όποιος κάνει τα περισσότερα λάθη θα χάσει. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλή συνέχεια και καλή επιτυχία».

«Κλείνοντας» ο Τάσος Σταυρακάκης ανέφερε: «Θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω τους διοργανωτές, και την Ομοσπονδία, που προσπαθούν να κάνουν τα πράγματα πολύ καλύτερα για όλους εμάς. Είναι πραγματικά μια πολύ επιτυχημένη διοργάνωση, που ευχαριστηθήκαμε παιχνίδια».

Από την πλευρά του ο Σταύρος Κασαμπαλής μιλώντας στο volleyball.gr υποστήριξε: «Νομίζω ότι ήμασταν το δίδυμο έκπληξη σε αυτό το τουρνουά. Με τον Τάσο γνωριζόμαστε από την Εθνική Παίδων και υπήρχε καλή χημεία από τότε και είμαι πολύ χαρούμενος που μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα καταφέραμε να ταιριάξουμε και στην… άμμο. Μου αρέσει πολύ η μαχητικότητα του Τάσου, που έχει τρομερές αμυντικές ικανότητες και πιστεύω πως σε συνδυασμό με το μπλοκ το δικό μου, φτιάξαμε μια αξιόμαχη ομάδα. Παρόλο που δε μας βγήκαν κάποια πράγματα όπως έπρεπε, κυρίως λόγω εμπειρίας, τα ματς με τους Καντιώτη/Τσαλικιάν και Βανδώρο/Μονιάκη τα χάσαμε μετά από ανατροπή του αντιπάλου. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν φεύγουμε με κατεβασμένο το κεφάλι, αλλά είμαστε ευχαριστημένοι με την απόδοσή μας, καθώς είδαμε ότι υπάρχουν δυνατότητες και στοχεύουμε στο να γίνουμε ακόμη καλύτερο δίδυμο στην άμμο».

Τέλος ο Σταύρος Κασαμπαλής, που στη σάλα αγωνίζεται με την φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, σημείωσε: «Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά και καλή συνέχεια στη διοργάνωση, από την οποία δε μας έχει λείψει τίποτα. Θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας που μας στηρίζουν σε κάθε βήμα και χάρη σε αυτούς βρισκόμαστε εδώ. Την ΕΟΠΕ και τους τοπικούς φορείς για την οργάνωση αυτού του τουρνουά». Ενώ στο δίλημμα για το αν προτιμάει το βόλεϊ στη σάλα ή στην άμμο, εξήγησε: «Είναι ένα μεγάλο δίλημμα καθώς το κλίμα στο beach volley τους καλοκαιρινούς μήνες είναι μοναδικό, παρόλα αυτά με ενδιαφέρει η σάλα, γιατί είναι πιο ομαδικό άθλημα και έχω ως στόχο από μικρός να φτάσω ψηλά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.