Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
29-07-2015 22:27

Η σκέψη στο Final 4 και ένα φίλος από τα παλιά

Η βραδινή προπόνηση της Εθνικής Ανδρών τελείωσε πριν από λίγη ώρα στο Χαλκιοπούλειο και η προετοιμασία για τους αγώνες με την Λευκορωσία θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί.
Τα δύο ματς με τους Λευκορώσους είναι για την 4η αγωνιστική του European League, με την Εθνική μας να έχει την ευκαιρία να τσεκάρει από τώρα το εισιτήριο για το Final 4 της διοργάνωσης, ωστόσο αυτό το… δέλεαρ δεν φαίνεται να προβληματίζει τον Γιάννη Τακουρίδη.

«Δεν φοβάμαι ότι θα μας αποπροσανατολίσει η σκέψη του Final 4. Ο στόχος που έχουμε είναι όχι να κερδίζουμε το κάθε ματς, αλλά να παίζουμε καλύτερα απ’ ότι στο προηγούμενο και να βγάζουμε τη δουλειά που κάνουμε στην προπόνηση γιατί όντως δουλεύουμε καλά. Έτσι λοιπόν δεν ασχολούμαστε με σενάρια, αλλά σίγουρα όλοι θέλουμε να βρεθούμε στο Final 4”, είπε ο έμπειρος κεντρικός ο οποίος ήταν σίγουρος για την καλή πορεία της ομάδας και στο European League.

«Το δείξαμε και στο Word League ότι είμαστε σε καλή κατάσταση κι εγώ προσωπικά το περίμενα ότι θα παίζαμε έτσι στο European. Στο World League δουλεύαμε ένα μήνα, τώρα είμαστε περισσότερο από δύο μήνες μαζί κι αυτό φαίνεται. Κι είμαι σίγουρος ότι αν προκριθούμε στο Final 4 θα παίξουμε ακόμη καλύτερα».

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε και η προπόνηση των Λευκορώσων, με την αποστολή των οποίων έχει έρθει κι ένας παλιός γνώριμος των ελλήνων φιλάθλων. Ο λόγος για τον Άλεχ Άχρεμ, τον πρώην παίκτη του Ηρακλή ο οποίος είχε θερμό εναγκαλισμό με τον φυσιοθεραπευτή της εθνικής (και επί χρόνια φυσιοθεραπευτή των κυανόλευκων) Στέλιο Ναβροζίδη.

«Πάντα χαίρομαι όταν επισκέπτομαι την Ελλάδα αφού πέρασα δύο καλά χρόνια στον Ηρακλή», είπε ο 32άχρονος ακραίος ο οποίος πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του καθώς τον Απρίλιο του 2014 υπέστη ρήξη χιαστού και μετά από ένα χρόνο επιστρέφει σιγά, σιγά σε κανονικούς ρυθμούς.

«Γενικά έχουμε πολλά προβλήματα τραυματισμών, οπότε δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα για τα μεταξύ μας παιχνίδια, αν και πιστεύω ότι θα γίνουν δυνατές μάχες», τόνισε ο Άχρεμ.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:
Πέμπτη 30/7
20:30, Ελλάδα - Λευκορωσία (απευθείας μετάδοση ΕΡΤ2)
Παρασκευή 31/7
17:00, Τουρκία - Κροατία
18:00, Ρουμανία - Σλοβενία
20:30, Ελλάδα - Λευκορωσία
Σάββατο 01/8
17:00, Ρουμανία - Σλοβενία
20:30, Τουρκία - Κροατία

Η βαθμολογία
1.Σλοβενία (18-3) 17
2.Ελλάδα (18-6) 17
3.Τουρκία (9-13) 6 
4.Ρουμανία (8-13) 6
5.Κροατία (7-16) 4
6.Λευκορωσία (7-16) 4