1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-07-2015 20:59

Βανδώρος, Μονιάκης και Παρασκάκη, Τσοπούλου νικητές στη Σαρωνίδα

Με «όπλο» το καλό σερβίς και αποτελεσματικότητα στην επίθεση προέκυψαν οι νικητές του τουρνουά OPEN Σαρωνίδας, στο πλαίσιο του Πανελληνίου πρωταθλήματος beach volley 2015.
Στους άνδρες την ξέφρενη κούρσα των… μικρών, Βασίλη Ζήση και Στέλιου Κουρτίδη «μπλόκαραν» οι Ανδρόνικος Βανδώρος και Γιώργος Μονιάκης, που κατέκτησαν τον τίτλο στο 4ο φετινό τουρνουά OPEN. Οι φιναλίστ του τουρνουά Masters της Σκοπέλου αν και… ίδρωσαν, δεν έχασαν ούτε σετ από τους Κουρτίδη και Ζήση και με 21-19, 21-14 σε 33΄ πήραν τη νίκη και το χρυσό μετάλλιο στις εγκαταστάσεις του Anima Club στην Σαρωνίδα.

Στις γυναίκες μολονότι η Αρετή Τέζα αγωνίστηκε με την Κατερίνα Νικολαΐδη, καθώς την περασμένη εβδομάδα η Σκόπελος φιλοδώρησε με οστικό οίδημα στον ώμο την Αθηνά Δηλαβέρη, που παρακολούθησε την συμπαίκτριά της από τις κερκίδες, έφτασε μέχρι τον τελικό. Εκεί όμως οι Γιούλη Παρασκάκη με την Κωνσταντίνα Τσοπούλου ήταν αυτές που γέλασαν τελευταίες. Το δίδυμο από την Κρήτη και την Θεσσαλονίκη, πήραν το πρώτο σετ με 21-17, και στο δεύτερο άντεξαν στην πίεση των Νικολαΐδη/Τέζα και το κατέκτησαν με 23-21, κατακτώντας τη νίκη με 2-0 σετ και «σκαρφάλωσαν» στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στην Σαρωνίδα.

Τις εξέδρες του Anima Club γέμισαν νεαροί αθλητές από τις ακαδημίες του Παύλου Μπελιγράτη, ο πατέρας του και πρώην πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Θανάσης Μπελιγράτης, αρκετοί αθλητές που αγωνίζονται στην σάλα αλλά δεν ξεχνούν την λατρεία τους στην… άμμο, όπως η Μανωλίνα Κωνσταντίνου, ο Δημήτρης Μανιόπουλος και ο Γιάννης Χαριτωνίδης, και φυσικά αρκετοί φίλοι του beach volley που ευχαριστήθηκαν «μπλοκ» και θέαμα!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.