1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-07-2015 20:47

Επέστρεψε στην Ορεστιάδα ο Σκαρλατίδης

Μια 4ετία μάζευε εμπειρίες για να επιστρέψει στην Ορεστιάδα προκειμένου να βοηθήσει στην καθιέρωση του συλλόγου στην Α1. Ο λόγος για τον Γιάννη Σκαρλατίδη, τον Ορεστιαδίτη πασαδόρο που έφυγε το 2011 από τους πράσινους και μετά από τον Επίκουρο Πολίχνης και τον Αίαντα Ευόσμου επιστρέφει στο... σπίτι του.

Η ανακοίνωση


Μετά από τέσσερα χρόνια συλλογής εμπειριών ο Γιάννης Σκαρλατίδης επιστρέφει στον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας για να συμβάλει κι αυτός με τη σειρά του στη συνέχιση της πορείας του Ομίλου στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ.  Ο Γιάννης γεννήθηκε στις 26 Μαΐου 1993, έχει ύψος 1,82 και η θέση του είναι πασαδόρος. Είναι γέννημα θρέμμα Ορεστιαδίτης και αναδείχθηκε μέσα από τις ακαδημίες του Α.Ο. Ορεστιάδας.

Την περίοδο 2007-2011 αγωνίστηκε με τον Όμιλο, στη συνέχεια και για ένα χρόνο έπαιξε στον Επίκουρο Πολίχνης και από το 2012 μέχρι το 2015 στον Αίαντα Εύοσμου. Με την Εθνική παίδων κατέκτησε την πρώτη θέση στο Βαλκανικό, την έκτη στο Ευρωπαϊκό και την έβδομη στο Παγκόσμιο, ενώ συμμετείχε και στην Εθνική εφήβων.

Ο Α.Ο. Ορεστιάδας συνεχίζει να στηρίζει τους παίκτες της περιοχής και κάνει ότι είναι δυνατόν για να τους εντάξει στο αγωνιστικό δυναμικό του.

Γιάννη καλώς ήρθες,  καλή αρχή και καλή αγωνιστική χρονιά μακρυά  από τραυματισμούς!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.