1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-06-2015 22:01

Σκληροί αγώνες στην Θεσσαλονίκη, πρόωρος αποκλεισμός για Στίγγα, Τσολάκο

Έπεσαν» κορμιά στο Avant Garde Sports Club στην Καρδία, όπου την Παρασκευή ξεκίνησε το πρώτο τουρνουά Masters Beach Volley 2015 για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.



Στις εγκαταστάσεις του ΑΣΘ Πρωτοπόροι στο χωριό της Ειρήνης, δόθηκαν πολλές «μάχες» με έπαθλο μια θέση στο Κυρίως Ταμπλό των ανδρών, όπου ξεκούραστοι… περιμένουν οι Κόκκινος/Ραμιώτης, Αργυρόπουλος/Μπαλοδήμος, Μονιάκης/Τσακογιάννης, Νιώπας/Παπαδημητρίου και Ευγενίδης/Kimble (promotional wild card).

Με το... καλημέρα σημειώθηκε η πρώτη έκπληξη, όταν οι Αυγητίδης/Δανιηλίδης απέκλεισαν τους νικητές του Open της Θεσσαλονίκης, Στίγγα/Τσολάκο επικρατώντας με 2-1 σετ. Στη συνέχεια όμως οι Αυγητίδης/Δανιηλίδης αποκλείστηκαν μετά από τρεις ήττες από τους Μαρμαρινό/Μεσσάλα με 2-1 σετ, Τσαγγαλίδη/Χατζηγώγο με 2-0 σετ, και Κουρτίδη/Τερζόγλου με 2-0 σετ, οι οποίοι όλοι προκρίθηκαν στο Κυρίως Ταμπλό. Όπως και οι Εφραιμίδης/Μπατζιλής, που επικράτησαν αρχικά των Κογκαλίδη/Ντάκουρη με 2-1 σετ και στη συνέχεια των Τσαγγαλίδη/ Χατζηγώγου με 2-0 σετ, ενώ την 12άδα του κυρίως ταμπλό των ανδρών συμπλήρωσαν οι Καλιανίδης/Μπανιώτης, Κλειδόπουλος/Μαμάης και Βανδώρος/Χαριτωνίδης.

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυρίως Ταμπλό θα διαμορφωθεί το Σάββατο το πρωί μετά την τεχνική σύσκεψη ανδρών στις 8:30π.μ.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.