1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-06-2015 20:32

Προκρίθηκαν τα φαβορί στην Καρδία

Χωρίς εκπλήξεις ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα των προκριματικών αγώνων των γυναικών στην Πρεμιέρα των τουρνουά Masters Beach Volley 2015 για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, που ξεκίνησε από την Καρδία Θεσσαλονίκης.


Στο Entry list του Κυρίως Ταμπλό βρίσκονται οι Δηλαβέρη /Τέζα, Βλάχου/ Κοτέογλου, Καραγκούνη/Μεθενίτη, Καράβη/Πασιαλή, Μαναβή/Παρισάκη (promotional wild card), Mishonova/Angelova (wild card), ενώ μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών αγώνων την Παρασκευή στο κυρίως ταμπλό βρέθηκαν οι άλλες έξι ομάδες.

Οι Κούρδογλου/Ματιάδη αρχικά πέρασαν bye και στη συνέχεια επικράτησαν των Μοδιώτη /Οικονομίδου με 2-0 σετ, όπως και οι Κλέπκου/Κουρτίδου που νίκησαν με 2-1 σετ τις Γεωργοπούλου/Κουμβάκη, αλλά και οι Ιωαννίδου/Σφυρίου, που επικράτησαν με 2-0 σετ, των Βέλλιου/Χατζηδημητρίου, οι οποίες όμως προκρίθηκαν καθώς νίκησαν με 2-0 σετ τις Παυλέα/Σαμπάτη –που με δύο ήττες και μία νίκη αποχαιρέτησαν την διοργάνωση. Στο Κυρίως Ταμπλό προκρίθηκαν επίσης οι Παρασκάκη/Τσοπούλου μετά τη νίκη τους με 2-0 επί των Παυλέα/Σαμπάτη, και τέλος οι Γεωργοπούλου/Κουμβάκη που στην… δεύτερη ευκαιρία επικράτησαν των Μοδιώτη/Οικονομίδου με 2-0 σετ.

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυρίως Ταμπλό θα διαμορφωθεί το Σάββατο το πρωί μετά την τεχνική σύσκεψη γυναικών στις 9:30π.μ., με πρώτο σερβίς να έχει οριστεί για τις 10π.μ.


Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.