1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-08-2014 11:30

Κατάθεση ψυχής και τελικός για τις Καραγκούνη, Μεθενίτη

Σε τροχιά τελικού οι Μεθενίτη/ Καραγκούνη, οι οποίες άνοιξαν την τρίτη ημέρα του Tελικού του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπιτς Βόλεϊ Masters 2014 που διεξάγεται στο MAYO Beach Bar στην παραλία της Αγ. Παρασκευής κερδίζοντας της Αγγελοπούλου/ Χρήστου με 2-1 σετ (12-21, 21-16, 15-13) .

Στο 1ο σετ Μαρριώτα Αγγελοπούλου και Εύη Χρήστου πήραν μία διαφορά ασφαλείας από την αρχή του και ήταν τελικά αυτές που επικράτησαν με 21-12.
Αλλαγή εικόνας είχαμε στο 2ο σετ, με τις Καραγκούνη και Μεθενίτη να ισοφαρίζουν στα σετ και να στέλνουν το ματς στο τάι - μπρέικ. Το δίδυμο των Καραγκούνη και Μεθενίτη πίεσε στην υποδοχή και κατάφερε να επικρατήσει με 21-16.

Φοβερές μάχες πάνω στο φιλέ είχαμε στο τάι-μπρέικ του 1ου ημιτελικού. Προς το τέλος του σετ η Μεθενίτη τραυματίστηκε ελαφρά στον αυχένα και ζητήθηκε ιατρικό τάιμ – άουτ, όπου και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το ιατρικό team. Σε εκείνο το σημείο το σκορ ήταν 10-12 υπέρ των Αγγελοπούλου/ Χρήστου, όμως το πείσμα και το πάθος της Πένυς και της Πηγιάννας ήταν αυτά που τους έδωσαν το εισιτήριο για τον τελικό με 2-1 , που θα αντιμετωπίσουν τον νικητή από το ζευγάρι των Αρβανίτη/ Τσιαρτσιάνη – Βλάχου – Κοτέγλου.

Η Πένυ Καραγκούνη δήλωσε για την πρόκρισή τους στον τελικό: « Πάμε τελικό! Κερδίσαμε μία ομάδα, από την οποία είχαμε χάσει στον Σχοινιά 2-0 και αυτό για εμάς αποτελεί ένα σημαντικό βήμα. Είμαστε ομάδα μόλις 1.5 μήνα. Νομίζω το κλειδί για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, εκτός από την τακτική και κάποια άλλα στοιχεία, ήταν νομίζω το πάθος που ειχαμε» και συμπληρώνει: «Όπως και να το κάνεις, το να γυρίζεις ένα παιχνίδι σε ημιτελικό από 1-0 πίσω και όταν το έχεις χάσει με 12, νομίζω θέλει κατάθεση ψυχής. Παίζουμε στον τελικό με το φαβορί αυτού του τουρνουά και νομίζω ότι όλα μπορούν να συμβούν. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θα βάλουμε τα δυνατά μας»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.