1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-08-2014 16:54

Στον Πανερυθραϊκό ο Λάιος

Στον πάγκο του Πανερυθραϊκού θα βρίσκεται την νέα σεζόν ο Γιάννης Λάιος, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας από την Νέα Ερυθραία, ευχαριστώντας παράλληλα τον πρώην τεχνικό Μιχάλη Χατζηπέρρου.

Η ανακοίνωση:

Με τον καταξιωμένο προπονητή του Ελληνικού βόλεϊ  Γιάννη Λάϊο αποφάσισε να συνεργαστεί η ομάδα βόλεϊ του Πανερυθραϊκού Α.Σ μετά την αποχώρηση του, επί σειρά ετών προπονητή της ανδρικής ομάδας, Μιχάλη Χατζηπέρρου.

 
Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος βόλεϊ ευχαριστεί θερμά τον Μιχάλη Χατζηπέρρο για την πολύχρονη και ανεκτίμητη προσφορά του και ελπίζει ότι σύντομα θα επανέλθει ώστε να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από κάποιο άλλο πόστο στην ομάδα οπού "γεννήθηκε" αθλητικά και προπονητικά.
 
Ο Μιχάλης Χατζηπέρρος έχει συνδέσει το όνομα του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του τμήματος βόλεϊ με αποκορύφωμα την αγωνιστική χρονιά 2004-05 όταν οδήγησε την ανδρική ομάδα στην Α1 Εθνική Κατηγορία.
 
Γιάννη Λάϊο καλωσόρισες στην ομάδα μας !
 
Μιχάλη Χατζηπέρρο εις το επανιδείν ...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.