Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
02-08-2014 12:55

Τα βρήκαν... σκούρα οι Αρβανίτη, Τσιαρτσιάνη

Συνεχίζονται τα παιχνίδια στο Beach Bar MAYO στην Αγ. Παρασκευή Αλεξανδρούπολης με τις Καραγκούνη/ Μεθενίτη να παίρνουν το ματς με 2-0 (21-11, 21-17) από τις Βλάχου/ Κοτέογλου. Μέσα σε 33’ ολοκληρώθηκε ο πρώτος αγώνας του δευτέρου ομίλου με τις Καραγκούνη και Μεθενίτη να πραγματοποιούν πολύ καλή εμφάνιση.την
Στον άλλο αγώνα, το δίδυμο της Εθνικής μας ομάδας, Αρβανίτη / Τσιαρτσιάνη επικράτησε στο τάι-μπρέικ με 2-1 (19-21, 21-15, 15-7) . Η πίεση των Λαδένη/ Τσοπούλου έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς κατάφεραν να επικρατήσουν στο 1ο σετ, ενώ και στα επόμενα δύο έδειξαν πείσμα και επιμονή, παρά την ήττα τους.

Η Μαρία Τσιαρτσιάνη δεν παρέλειψε να δείξει τον ενθουσιασμό της, καθώς ξαναπαίζουν σαν ζευγάρι πάλι μαζί με τη Βίκυ Αρβανίτη μετά το 2012. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Χαιρόμαστε που παίζουμε ξανά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μετά από δύο χρόνια. Ήρθαμε εδώ για να πάρουμε τον τίτλο. Πρώτη φορά έρχομαι στην Αλεξανδρούπολη. Είναι πάρα πολύ όμορφα, ωραίο σημείο, αν και μας τα χάλασε ο καιρός».