Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
02-08-2014 12:03

Με το δεξί Αγγελοπούλου, Χρήστου, δύσκολα οι Δηλαβέρη, Τέζα

Τα δύο πρώτα παιχνίδια του 1ου ομίλου μόλις ολοκληρώθηκαν με τις Αγγελοπούλου/ Χρήστου να είναι οι νικήτριες του πρώτου ματς της δεύτερης ημέρας των τελικών Masters της Αλεξανδρούπολης.

Το δίδυμο των Αγγελοπούλου/ Χρήστου κέρδισε με 2-0 (21-17, 21-15) τις πολύ καλές Καράβη/ Πασιαλή, ενώ στο άλλο παιχνίδι οι Δηλαβέρη/Τέζα κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στο τάι – μπρέικ με 2-1 σετ απέναντι στις Βλασερού/ Ματιάδη, οι οποίες το πάλεψαν αλλά στο τέλος λύγισαν.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα η Αθηνά Δηλαβέρη δήλωσε: «Ξεκινήσαμε το πρώτο παιχνίδι της ημέρας και κερδίσαμε 2-1 τις Ματιάδη/Β λασερού, σε ένα παιχνίδι που υπήρχαν κόντρες, ωραίες φάσεις . Η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν και νεκρά διαστήματα, τα οποία ευτυχώς καλύψαμε με υπομονή» και συμπληρώνει στη συνέχεια η Αθηνά «Πολύ άσχημος καιρός εδώ, δυστυχώς τα γήπεδα γίνανε χάλια, αλλά τα παιδιά εδώ της διοργάνωσης προσπαθούν για το καλύτερο». Στη συνέχεια η Αρετή Τέζα επεσήμανε ότι : «Προσπαθούμε για το καλύτερο. Εμείς συνεχίζουμε, αφήνουμε πίσω αυτό το παιχνίδι, το οποίο θα έπρεπε να λήξει 2-0 υπέρ μας. Κάναμε πολλά λάθη, συνεχίζουμε όμως», ενώ δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν και τους χορηγούς τους, το MAYO Beach Bar, το Χάραμα και το Κυβερνείο, και ιδιαίτερα τους Ιπποκράτη και Αλέκο Δήμητσα .