1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
19-07-2014 12:25

Τα πρώτα εισιτήρια του ταμπλό γυναικών στη Βάρη

Στον Β' γύρο του 3ου τουρνουά Master sτου Πανελληνίου πρωταθλήματος προκρίθηκαν οι Καράβη/Πασιαλή και Βλάχου/Κοτέογλου μετά τις νικηφόρες εμφανίσεις τους στο Vari Sports Club.
Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις των προκριματικών έδωσαν το πρωί του Σαββάτου (19/07) οι Τερέζα Καράβη και η Χριστίνα Πασιαλή που εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στον Β γύρο του τουρνουά.

Οι αθλήτριες του ΑΣ Παπάγου, Τερέζα Καράβξ και Χριστίνα έδωσαν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, μετά την κατάκτηση ττου Πανελληνίου Πρωταθλήματος beach volley Συλλόγων στο Σχοινιά πριν ένα μήνα. πρωτάθλημα. Το δίδυμο ξεκίνησε με το δεξί τους αγώνες τους στο Vari Sports Club επικρατώντας με 2-0 επί τις Κουμβάκη/Χριστίδου και στην Β' φάση της διοργάνωσης θα αναμετρηθούν με τις Καραγκούνη/Μεθενίτη.

Η Χριστίνα Πασιαλή ικανοποιημένη από τη νίκη τόνισε «Παίξαμε καλά και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη που μας δίνει το δικαίωμα να συνεχίσουμε στο τουρνουά. Επόμενος αντίπαλός μας είναι μια καλή ομάδα που έχει διαφορετικούς στόχους από εμάς. Εμείς ήμαστε το αουτσαϊντερ και θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε από το παιχνίδι».

Στο δεύτερο παιχνίδι του κυρίως ταμπλό των γυναικών οι Βλάχου και Κοτέογλου δεν συνάντησαν ιδιαίτερη αντίσταση από τις Αμπαζαϊ/Μυρίλλα και με το 2-0 (21-10, 21-10) περιμένουν τον επόμενο αγώνα τους κόντρα στις Δηλαβέρη/Τέζα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.