1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και το πρωτάθλημα Κ19 για το μπιτς βόλεϊ στην πανέμορφη παραλία Αη Χέλης του Δήμου Αργοστολίου και μετά τους δύο τελικούς ακολούθησαν οι απονομές και οι βραβεύσεις.
Την δική τους ιστορία έγραψαν οι Καλιόζης Δημήτρης και Καρδούλιας Γιάννης κατακτώντας το 5ο πρωτάθλημα Juniors  σηκώνοντας στην πανέμορφη παραλία Αη Χέλης και το Κ19 μετά τη νίκη στον τελικό επί των Κεσκίνη Κυριάκου και Κοντοστάθη Ανδρέα. Το χάλκινο μετάλλιο πήραν οι Βένιος Κωνσταντίνος και Χρηστάκος Ιπποκράτης.
Το χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ Κ19 κατέκτησαν οι Κουκουδίτσα Κυριακή και Λιόφτη Κατερίνα, επικρατώντας στον τελικό των Αραμπατζή Δανάη και Καλουτσάκη Ελένη. Το χάλκινο μετάλλιο στις αδερφές Νικοπούλου.
Ωραίο θέαμα στα ημιτελικά των αγοριών του πανελληνίου πρωταθλήματος Κ19 που διεξάγεται στο Αργοστόλι, με τους Καλιόζη Δημήτρη και Καρδούλια Γιάννη να αντιμετωπίζουν στην μάχη για το χρυσό τους Κεσκίνη Κυριάκο και Κοντοστάθη Ανδρέα.
Ο προπονητής του BV Άμμος, Γεράσιμος Τσιμάρας μιλάει για την προσπάθεια που γίνετια στην Κεφαλονιά με το μπιτς βόλεϊ και στέκεται στην αγάπη του κόσμου, αλλά και στο ότι ήδη υπάρχουν 50 παιδιά που παίζουν τον βασιλιά της άμμου.
Με το τελευταίο παιχνίδι αυτό των Καλιόζη/Καρδούλια κόντρα στους Κεσκίνη/Κοντοστάθη να κλείνει με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο την 3η ημέρα, ήδη έχουμε δύο ομάδες στα ημιτελικά στα αγόρια και το πρωί της Κυριακής οι «μάχες» θα κορυφωθούν.
Μεγάλα παιχνίδια στην πανέμορφη παραλία Αη Χέλης στην Κεφαλονιά για τα τελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ19, με την οκτάδα των κοριτσιών να είναι ήδη γνωστή.
Στην Κεφαλονιά και στα τελικά του Κ19 αγωνίζονται οι αδερφές Μπρούμα, Άννα και Αργυρώ. Οι αδερφές από την Πάτρα για πρώτη φορά συμμετέχουν σε επίσημη διοργάνωση της άμμου και διεκδικούν με αξιώσεις την διάκριση.
Τα τελικά του πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ Κ19 φιλοξενεί για πρώτη φορά η Κεφαλονιά και ο Δήμος Αργοστολίου σε συνεργασία με την Ε.Ο.ΠΕ., την ακαδημία BV Ammos και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.
Στο πανέμορφο Αργοστόλι θα διεξαχθούν οι τελικοί του πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ Κ19 και στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου όλοι ευχήθηκαν οι κάτοικοι του νησιού να απολαύσουν /όμορφο θέαμα από τους αθλητές και τις αθλήτριες.
Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ τζούνιορς ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, με την διεξαγωγή της τελικής φάσης της κατηγορίας Κ19 εφήβων-νεανίδων το διάστημα 4-6 Αυγούστου στην παραλία Άι Χέλη.
Ο Κυριάκος Φωλιάς με τον Νίκο Μάντζιο στα αγόρια και η Ελένη Αλεξόγλου με την Μυρτώ Πασχαλάκη στα κορίτσια πανηγύρισαν στο Λουτράκι και στις εγκαταστάσεις του Sportcamp το χρυσό μετάλλιο στη τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ Κ17.
Για άλλη μία χρονιά, το μέλλον του μπιτς βόλεϊ σε αγόρια και κορίτσια δίνει ραντεβού στο Λουτράκι και στις εγκαταστάσεις του Loutraki Sportcamp για τα τελικά της κατηγορίας Κ17.
Τον τίτλο που κατέκτησαν πέρυσι πανηγύρισαν και φέτος στην Καλαμάτα και στους τελικούς του VANGELIS KOUTOULEAS K22 FINALS οι Δωδεκανήσιοι Γιάννης Καρδούλιας και Δημήτρης Καλιόζης. Το χρυσό μετάλλιο που δεν κατάφερε να πανηγύρισει το 2022 στη Γλυφάδα κατάφερε να κατακτήσει η Θεσσαλονικιά Αγνή Τριλυράκη με την συμπαίκτριά της Ελπίδα Πιτσιγκώνη.
Το χρυσό μετάλλιο στο Athens Juniors Open πανηγύρισαν οι Θεσσαλονικιές Ελένη Αλεξόγλου, Μυρτώ Πασχαλάκη και οι Δωδεκανήσιοι Δημήτρης Καλιόζης και Γιάννης Καρδούλιας.
Με το κόσμο της Ολυμπιάδας Χαλκιδικής να αγκαλιάζει άλλη μία διοργάνωση μπιτς βόλεϊ στην εγκατάσταση του beach Bar Perroquet, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 2/7 το απόγευμα το OLYMPIADA JUNIORS OPEN, με τους Θάνο Γιαννόπουλο και Γιώργο Παπανικολάου να είναι οι νικητές στα αγόρια και οι αδερφές Μόκαλη, Γεωργία και Δήμητρα οι νικήτριες στα κορίτσια.
Έως τη Δευτέρα 3 Ιουλίου και μέχρι ώρα 10.00 οι δηλώσεις συμμετοχής για το τουρνουά beach volley juniors regional Κ17 & Κ19 της Ένωσης.
Στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής δίνεται η συνέχεια του Πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ juniors, στο τρίτο τουρνουά του σιρκουί μικρών ηλικιών για το 2023.
Το 2Χ2 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ τζούνιορς έκαναν οι Κρητικοί Κώστας Βένιος και Ιπποκράτης Χρηστάκος, οι οποίοι μετά το Thessaloniki Juniors Open στην πλατεία Αριστοτέλους, ανέβηκαν στην κορυφή και του Diavata Juniors Open. Στα κορίτσια, οι Θεσσαλονικιές Κυριακή Κουκουδίτσκα και Κατερίνα Λιόφτη ήταν οι μεγάλες νικήτριες.
Στην Δυτική Θεσσαλονίκη και στην περιοχή των Διαβατών συνεχίζεται το πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ των «μικρών» ηλικιών, με το DIAVATA JUNIORS OPEN να διεξάγεται από Πέμπτη 22 έως Σάββατο 24 Ιουνίου λόγω των εθνικών εκλογών.
Εκδόθηκαν από την ΕΟΠΕ οι προκηρύξεις και καλεντάρι των διοργανώσεων Juniors για τα  Πανελλήνια Πρωταθλήματα Juniors 2023.Το καλεντάρι των διοργανώσεων Juniors περιλαμβάνει:
Δεύτερη κούπα στην Ουγγαρία γιατον Γιάννη Αθανασόπουλο. Ο ‘Έλληνας προπονητής οδήγησε ην Βασας στην κατάκτηση του Κυπέλλου, καθώς σον τελικό επικράτησε μετά από μονομαχία θρίλερ της Μπεκεσάμπα με 3-2 (23-25, 25-14, 22-25, 25-19, 17-15).
Δεύτερη πράξη στον ελληνικό εμφύλιο του Challenge Cup με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγίου Θωμά (Τετάρτη 15/2, 19:00, Cosmote Sport 7).
Για δεύτερη φορά το Λουτράκι και το Sportcamp θα φιλοξενήσουν το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ Κ18. Η όμορφη πόλη της Πελοποννήσου μετράει αντίστροφα (1-4 Σεπτεμβρίου) για να υποδεχθεί το μέλλον της άμμου σε αγόρια και κορίτσια από όλη την Ευρώπη, καθώς 36 χώρες θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα για να διεκδικήσουν τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης για το 2022.
Σελίδα 1 από 9