Εκτυπώστε τη σελίδα
31-05-2018 16:14

Μαρούλης, Καπίρης: Δεν ξέχασαν τον Ψαρουδάκη

Ο Θάνος Μαρούλης, ο Θωμάς Καπίρης και τα αδέλφια Μανδηλάρη είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες παρουσίες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ. Ο Μαρούλης πριν αναχωρήσει για αγωνιστεί στην Σεν Κεντέν στο γαλλικό πρωτάθλημα θα πρωταγωνιστήσει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Ο έμπειρος πασαδόρος από την Ιεράπετρα που ανδρώθηκε στον ΟΠΕ Ρεθύμνου δεν ξέχασε τον Κωστή Ψαρουδάκη και στην αρχική του τοποθέτηση αναφέρθηκε στην απώλεια του αλλά και στο κενό που άφησε στο κρητικό και ελληνικό βόλεϊ.

Θάνος Μαρούλης: «Σοκαρισμένοι με την απώλεια Ψαρουδάκη»
«Αρχικά θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κώστα Ψαρουδάκη. Ξεκίνησα την καριέρα μου στον ΟΠΕΡ και είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, μπορεί να με έχει κερδίσει η σάλα, αλλά από τα 15 μου, που έφυγα από την Κρήτη, αγωνίστηκα σε πολλά τουρνουά beach volley και εκπροσώπησα την Ελλάδα σε διεθνείς διοργανώσεις. Μετά ασχολήθηκα με την σάλα, αλλά είναι μεγάλη ευκαιρία για έναν αθλητή να ασχολείται και με την άμμο. Τα τελευταία χρόνια έχουν επιστρέψει άνθρωποι με γνώση για να επαναφέρουν την αίγλη στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Με πολύ χαρά φέτος και με συμπαίκτη τον Μενέλαο Κοκκινάκη θα συμμετάσχουμε στα Μάστερς και ελπίζουμε να αγωνιστούμε σε όλα τα τουρνουά, αν δεν έχουμε υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα σάλας. Εύχομαι καλή επιτυχία στους αθλητές και να το διασκεδάσουν. Καλοκαίρι με καλοκαίρι το επίπεδο ανεβαίνει και ελπίζω να φτάσει στα επίπεδα του παρελθόντος».

Θωμάς Καπίρης: «Να πάμε το beach volley εκεί που βρισκόταν»
«Θέλω να ευχηθώ καλή αγωνιστική χρονιά. Εμείς οι αθλητές θέλουμε να προσφέρουμε στον κόσμο ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με όμορφο θέαμα. Χαίρομαι που βλέπω τα τελευταία χρόνια το beach volley να ανεβαίνει επίπεδο και βήμα βήμα μπορούμε να το φτάσουμε εκεί που βρισκόταν».

Παναγιώτης Ιωαννίδης: «Εύχομαι να μην υπάρξουν τραυματισμοί»
«Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω και φέτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Όλα τα μέρη που θα επισκεφτούμε είναι εντυπωσιακά και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους και μακριά από τραυματισμούς». 

Βασίλης Μανδηλάρης: «Να προσφέρουμε στο ελληνικό beach volley»
«Είμαι πολύ χαρούμενος που και φέτος θα παίξω με τον αδερφό μου Άγγελο. Πέρυσι ήταν πολύ καλό το επίπεδο και συνεχώς ανεβαίνει. Με τον Άγγελο προσπαθούμε κάθε χρόνο να βελτιωνόμαστε και θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί για να προσφέρουμε στο ελληνικό beach volley. Όλα είναι οργανωμένα και ελπίζουμε να παραμείνει έτσι».


Άγγελος Μανδηλάρης: «Πάμε μπροστά»
«Είμαι πολύ χαρούμενος για τις διοργανώσεις και την ευκαιρία που έχω με τον αδερφό μου Βασίλη να αγωνιστούμε στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Τα τελευταία χρόνια οι διοργανώσεις βελτιώνονται και ελπίζουμε κάθε φορά να είναι και καλύτερα. Οι Δήμοι και οι Περιφέρειες βοηθούν για να βελτιωθεί το άθλημα και μόνο έτσι μπορούμε να πάμε μπροστά».

 

masters2018c.jpgmaroulis.jpgbv4.jpgmasters2018a.jpgkarabetsos.jpgparaskeuopoulos.jpgmasters2018.jpgbv3.jpgparaskeuopoulos2.jpgbvj.jpgpantzas.jpgbvj2.jpg

Σχετικά άρθρα

  • Επέστρεψαν στο θρόνο τους Αρβανίτη, Καραγκούνη με μυθικό ρεκόρ απο την Βίκυ
    Ιστορία έγραψε στην άμμο του Αγίου Νικολάου η Βίκυ Αρβανίτη με συμπαίκτρια την Πένυ Καραγκούνη. Οι δύο φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης Αρβανίτη έγινε η πρώτη αθλήτρια που έφθασε στο μυθικό ρεκόρ των 10 πρωταθλήματων στην καριέρα της, ενώ η Καραγκούνη πανηγύρισε το τέταρτό της τίτλο και τρίτο με δίδυμο την Αρβανίτη
  • Χάρης Αλεξάκης: «Ετοιμος ο Άγιος Νικόλαος για τη φιέστα του μπιτς βόλεϊ» (vid)
    Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της τελικής φάσης του πανελληνίου σιρκουί μπιτς βόλεϊ στον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη έχει ξεκινήσει. Στα γήπεδα που διαμορφώνονται στην παραλία πλάι στο δημοτικό πάρκινγκ το τριήμερο 26-28 Ιουλίου θα γίνει η κορύφωση του πανελληνίου πρωταθλήματος.
  • Αλεξάκης: «Πρωτοπόρος ο Αγιος Νικόλαος στον αθλητικό τουρισμό» (vid)
    Ο Άγιος Νικόλαος και η Κρήτη θα φιλοξενήσουν για τρίτη συνεχή χρονιά την τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ το τριήμερο 26-28 Ιουλίου και ο αντιδήμαρχος του Δήμου Αγίου Νικολάου και υπεύθυνος για θέματα πολιτισμού και αθλητισμού Χάρης Αλεξάκης μίλησε στο volleynews.gr για τα πλάνα που υπάρχουν γύρω από την τοποθέτηση της εγκατάστασης στη λίμνη, για την ανάληψη διοργάνωσης ενός διεθνούς τουρνουά, για την κορύφωση του πανελληνίου πρωταθλήματος αλλά και για τις μεγάλες διοργανώσεις καταδύσεων και κωπηλατοσανίδας.
  • Μαρούλης: «Μεγάλη νίκη με την βοήθεια των φιλάθλων μας»
    Κομβική νίκη που θα βοηθήσει τον Αστέρα να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Β΄εθνικής γυανικών ΕΣΠΕΔΑ, χαρακτήρισε την επικράτηση του συλλόγου της Νίκαιας με ανατροπή κόντρα στην Ίριδα με 2-3 από 2-1 σετ, ο Παναγιώτης Μαρούλης,.
  • Δημητριάδης, Σακόγλου: «Κουράγιο στις οικογένειες των θυμάτων» (video)
    Την τρίτη θέση στην Ελλάδα κατέλαβαν στον Άγιο Νικόλαο οι Θωμάς Δημητριάδης, Χάρης Σακόγλου. Οι δύο συμπαίκτες στην άμμο, παλιότερα στην ΜΕΝΤ και αντίπαλοι πλέον στην Α2 Ανδρών, μίλησαν στην κάμερα του volleyball.gr για το χάλκινο μετάλλιο στον Άγιο Νικόλαο, τη συνέχεια στην καριέρα τους και έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τους αδικοχαμένους στις πυρκαγιές στο Μάτι.