1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-07-2017 21:30

Στο ψηλότερο σκαλί οι Κόλα, Βολιτάκης

Στο πρώτο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν στο Xylokastron Juniors Open οι Αντιόλ Κόλα, Δημήτρης Βολιτάκης.
Το αθηναϊκό δίδυμο επικράτησε με 2-0 των Κωνσταντίνου Καρρά, Αλέξανδρος Δανιήλ και κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο. Το παιχνίδι συνδυάστηκε από τον δυνατό αέρα που έχει κάνει την εμφάνιση του αλλά αυτό δεν εμπόδισε τις δύο ομάδες να προσφέρουν όμορφο θέαμα στον κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες.

Για τον Αντιόλ Κόλα είναι η δεύτερη πρωτιά μετά το Open στο Παπάγο, αλλά με διαφορετικό συμπαίκτη.

«Νιώθω υπέροχα πραγματικά και είμαι πολύ τυχερός που έχω συμπαίκτη τον Δημήτρη Βολιτάκη. Επόμενος στόχος τα τελικά στη Χίο γιατί στη Θεσσαλονίκη δεν ξέρουμε ακόμα αν θα πάμε» δήλωσε ο Αντιόλ Κόλα στο volleyball.gr, με τον συμπαίκτη του Δημήτρη Βολιτάκη να αποθεώνει τη διοργάνωση στο Ξυλόκαστρο, με την ευχή ότι κάποια μέρα θα νικήσει τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα.

«Είναι πολύ ωραίο το τουρνουά, να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς που βοήθησαν να γίνει αυτή η διοργάνωση. Εγώ προσωπικά δεν έχω παίξει ξανά σε τέτοιο τουρνουά και είμαι πολύ χαρούμενος που βγήκα και πρώτος. Βοηθάει πολύ εμάς τους πιο μικρούς που είναι και τα Masters στον ίδιο χώρο γιατί θέλουμε και εμείς κάποια στιγμή να βρεθούμε εκεί και να τους νικήσουμε».

Αντίθετα ήταν τα συναισθήματα για τον Κωνσταντίνο Καρρά και Αλέξανδρο Δανιήλ, ωστόσο υπάρχει ικανοποίηση που θα βρεθούν στο βάθρο.

«Πάντα υπάρχει πίκρα μετά από ήττα, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι που πήραμε μία θέση στο βάθρο. Ευχόμαστε ότι καλύτερο για την συνέχεια. Δεν νομίζω να πάμε στη Θεσσαλονίκη, θέλουμε λίγο χρόνο να ξεκουραστούμε γιατί προερχόμαστε και από χρονιά Πανελλήνιων εξετάσεων» τόνισε ο Κωνσταντίνος Καρράς, με τον Αλέξανδρο Δανιήλ να συμπληρώνει:

«Ήταν μία πολύ ωραία διοργάνωση και μία μεγάλη εμπειρία για εμάς που παρακολουθήσαμε και τα Masters. Είδαμε παίκτες ανώτερης κλάσης, παρακολουθήσαμε πως παίζουν και πήραμε μαθήματα. Μας δίνει κίνητρο για να φτάσουμε κάποια στιγμή και εμείς στο επίπεδο τους».

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.