1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-07-2022 22:52

Καρδούλιας, Καλιόζης και Πιτσιγκώνη, Γκιζέττη στο Ευρωπαϊκό μπιτς βόλεϊ Κ20 στη Τουρκία

Στη Σμύρνη της Τουρκίας θα διεξαχθεί από 14 έως 17 Ιουλίου του Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ κάτω των 20 ετών, με την Ελλάδα να συμμετέχει στη διοργάνωση και στα αγόρια και στα κορίτσια.

 

Στα αγόρια, ο Κώος Γιάννης Καρδούλιας και ο Ροδίτης Δημήτρης Καλιόζης, λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας στη κατηγορία Κ22 θα συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20.

Το δίδυμο από τα Δωδεκάνησα βρίσκεται στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης και κληρώθηκαν στον Δ' όμιλο. Πρώτος τους αντίπαλος θα είναι ο Αγκάσι με τον Λάουφερ από το Ισραήλ (14/07, 13.20). Στον όμιλο επίσης βρίσκονται οι Ουκρανοί Μπόικο, Σάβιν και οι Φινλανδοί Πούλκινεν, Βαΐνιο.

Στα κορίτσια, η Θεσσαλονικιά Ελπίδα Πιτσιγκώνη και η Ροδίτισσα Σταματία Γκιζέττη κληρώθηκαν στον Α' όμιλο του κυρίως ταμπλό και θα κάνουν πρεμιέρα απέναντι στις Γαλλίδες Γκουάν, Ποτιέ το πρωί της Πέμπτης (14/07, 09.00). Επίσης θα κληθούν να αναμετρηθούν με τις Τουρκάλες Γιλμάζ, Αξόι και τις Πορτογάλες Μοντέιρο, Σάντος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.