1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-06-2022 15:29

Ντάντε Μπονιφάντε: «Απόλυτα ικανοποιημένος από τη προετοιμασία, θα τεστάρουμε τις δυνάμεις μας στους Μεσογειακούς» (vid)

Τους πρώτους του επίσημους αγώνες ως προπονητής της Εθνικής ανδρών θα δώσει στο Οράν της Αλγερίας ο Ντάντε Μπονιφάντε.

Η Εθνική μας ομάδα θα λάβει μέρος στους 19ους Μεσογειακούς Αγώνες, με τον Ιταλό ομοσπονδιακό να μιλάει στη κάμερα του volleyball.gr λίγη ώρα πριν την αναχώρηση από την Αθήνα για το πως κύλησε η προετοιμασία στη Καλαμάτα, ενώ δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από αυτά που είδε όλο αυτό το διάστημα από τους Έλληνες διεθνείς.

Αναλυτικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και περίμενα αυτή τη στιγμή από την στιγμή που ξεκινήσαμε την προετοιμασία. Δουλέψαμε πολύ καλά σ' αυτή την περίοδο και τόσο εγώ όσο και οι παίκτες αισθανόμαστε καλά. Περιμένουμε με ανυπομονησία τα παιχνίδια κόντρα σε μεγάλες ομάδες. Οι Μεσογειακοί Αγώνες είναι ένα πολύ σημαντικό τουρνουά, θέλουμε να παλέψουμε κόντρα στους αντιπάλους μας και να επιστρέψουμε καλύτεροι εν όψει των προκριματικών του Ευρωβόλεϊ».

-Πως κύλησε η προετοιμασία στην Καλαμάτα και πόσο θα μετρήσει το γεγονός ότι δεν έχουμε δώσει κάποιο φιλικό αγώνα;
«Δεν είναι δικό μας το λάθος με τα φιλικά παιχνίδια που δεν έγιναν. Δυστυχώς ενώ είχαμε ετοιμάσει τα πάντα την τελευταία στιγμή δεν ήρθε η Αλγερία. Θα χρησιμοποιήσουμε τους Μεσογειακούς για να τεστάρουμε τους αθλητές μας».

-Σε γενικές γραμμές είστε ικανοποιημένος απ' αυτά που συναντήσατε στην εθνική ομάδα;
«Απολύτως...Τόσο οι νεότεροι όσο και οι παλαιότεροι δούλεψαν πολύ σκληρά και έδειχναν καθημερινά αυτή τη διάθεση. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για έναν προπονητή».

-Τι περιμένετε να δείτε στην Αλγερία από την Εθνική;
«Θέλω να δω την ομάδα να παλεύει τον κάθε πόντο. Να βγάλει στο γήπεδο τη νοοτροπία που χτίσαμε όλες αυτες τις ημέρες στην Καλαμάτα. Είναι πολύ σημαντικό για τη βελτίωση της ομάδας να χτίσουμε τέτοια νοοτροπία».

 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.