Εκτυπώστε τη σελίδα
19-06-2022 22:43

Κανέλλος, Μανδηλάρης: «Αντιμετωπίσαμε όλες τις δυσκολίες, η διοργάνωση ήταν καταπληκτική»

Αήττητοι μετά από δύο τουρνουά MASTERS και ένα OPEN είναι ο Ιάσωνας Κανέλλος και ο Άγγελος Μανδηλάρης. Το ελληνικό δίδυμο έκανε το 3Χ3 στις μέχρι στιγμής διοργανώσεις που έχουν λάβει μέρος στο Πανελλήνιο σιρκουί 2022 και πλέον πάνε με ανεβασμένη ψυχολογία στα δύο συνεχόμενα παγκόσμια τουρνουά που θα λάβουν μέρος.
ην Δευτέρα 20 Ιουνίου, Κανέλλος και Μανδηλάρης θα ταξιδέψουν στη Πολωνία για να λάβουν μέρος σε παγκόσμιο τουρνουά κατηγορίας Futures και στη συνέχεια στην Ίο.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε καταφέρει να παραμείνουμε αήττητοι στο φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Ήταν ένα δυνατό τουρνουά, δώσαμε αρκετούς δύσκολους αγώνες και συνεχώς το επίπεδο ανεβαίνει. Καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε ό,τι δυσκολίες βρήκαμε μπροστά μας και φτάσαμε μέχρι την κατάκτηση του τίτλου. Η διοργάνωση ήταν καταπληκτική, ο κόσμος ήταν συνεχώς στις κερκίδες παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και τον ευχαριστούμε για τη στήριξη» δήλωσε ο Άγγελος Μανδηλάρης που κατέκτησε και το βραβείο του MVP.

Από την πλευρά του ο Ιάσωνας Κανέλλος αναφέρθηκε στο πόσο θα τους βοηθήσει το Thessaloniki Grand Slam στις επόμενες παγκόσμιες διοργανώσεις που θα λάβει μέρος με τον Άγγελο Μανδηλάρη.

«Σίγουρα και το τουρνουά στο Σύνταγμα και στη πλατεία Αριστοτέλους μας έχουν βοηθήσει να βρούμε ρυθμο για τα παγκόσμια τουρνουά που θα συμμετέχουμε. Δεν προλαβαίνουμε να χαρούμε τον τίτλο μας, καθώς πρέπει να ταξιδέψουμε για τη Πολωνία. Πάμε με στόχο να καταφέρουμε να μπούμε στο κυρίως ταμπλό και να αντιμετωπίσουμε ομάδες υψηλού επιπέδου, για να είμαστε έτοιμοι για τη διοργάνωση στην Ίο. Ευχαριστούμε όλο το κόσμο για τη στήριξη και τους χορηγούς μας Lipton Ice Tea και bourbon specialities coffees».