1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-06-2022 20:01

Δεν το κουνάει από το δεύτερο «σπίτι» της στο Ρέντη η Κατερίνα Γιώτα

Δεν το κουνάει από το δεύτερο «σπίτι» της το Ρέντη, η Κατερίνα Γιώτα. Η 31 χρόνη (1μ85) Γρεβενιώτισσα διεθνής κεντρική του Ολυμπιακού, ανανέωσε για 10η σεζόν με την ομάδα του Πειραιά ενώ είναι η δεύτερη παλιότερη αθλήτρια της ομάδας, μετά την αρχηγό, Στέλλα Χριστοδούλου που είναι 12 έτη στο σωματείο.

H ανακοίνωση του Ολυμπιακού για την Κατερίνα Γιωτα:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Κατερίνα Γιώτα. Η Ελληνίδα κεντρική υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει για 10η διαδοχική σεζόν στον σύλλογο», αναφέρει ο Ολυμπιακός στην ανακοίνωσή του

.Η δήλωση της Κατερίνας Γιώτα στο olympiacossfp.gr:«Είμαι πολύ χαρούμενη που για ακόμη μία χρονιά θα συνεχίσω στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Με την ομάδα, όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε χτίσει μια εξαιρετική σχέση και υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και εκτίμηση. Νιώθω περήφανη και αποτελεί τιμή για εμένα, που θα φορέσω για 10η χρονιά τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα χρονιά και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, που όπως πάντα είναι υψηλοί και να επανέλθουμε στις επιτυχίες».

Ολυμπιακός Ρόστερ

Πασαδόροι: Στέλλα Χριστοδούλου, Νεφέλη Χατζηγρηγορίου

Κεντρικές: Κατερίνα Γιώτα, Μελίνα Εμμανουηλίδου, Φρέιερ Όλμπρεχτ (Βέλγιο)

Ακραίες: Βίλμα Σάλας, Μαρία Γενιτσαρίδη, Tζάιλ Γουίντερς (ΗΠΑ)

Λίμπερο: Γεωργίνα Αντωνακάκη, Σοφία ΚοσμάΔιαγώνιες: Καθ Μπελ (ΗΠΑ)

Προπονητής: Λορέντσο Μιτσέλι (Ιταλία)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.