1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-06-2022 13:36

H νέα διαγώνιος του Ολυμπιακού Καθ Μπελ ανέβασε μια φωτό και ... έριξε το instagram

H νέα διαγώνιος του Ολυμπιακού ανέβασε μια φωτογραφία στο διαδίκτυο και έριξε το instagram. Δείτε τη φωτό

Η Καθ Μπελ είναι αμερικανίδα διαγώνια(29, 1.90) με δυνατά χτυπήματα και καριέρα στην Κορέα(Κάλτεκ Σεούλ, Πινκ Σπάιντερς), Πουέρτο Ρίκο (Γκίγκαντες ντε Καρολίνα, Λέονας ντε Πόντσε), Τουρκία (Μανίσα, Μπελικεσίρ, Μπολού), Κίνα (Πίγκεον), Φιλιππίνες (Πετρόν). Τελευταία ομάδα στο Πουέρτο Ρίκο στην Κάγκουας, ενώ τώρα βρίσκεται στην πατρίδα της, το Σαν Χουάν. Στο δύσκολο κορεάτικο πρωτάθλημα έχει αναδειχθεί δυο φορές κορυφαία επιθετική και κορυφαία μπλοκέρ. Όλα αυτά στο αθλητικό κομμάτι.

Την 1η Μαΐου 2018, η Μπελ κέρδισε 42 πόντους για την Petron που είναι το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ για πόντους του PSL, το πρωτάθλημα Φιλιππίνων. Ήταν μέλος της ομάδας κορασίδων U18 των Ηνωμένων Πολιτειών που έπαιξε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βόλεϊ Κορασίδων U18 της FIVB το 2009 στην Ταϊλάνδη. Συμμετείχε επίσης στη Θερινή Πανεπιστημιάδα του 2015 στη Νότια Κορέα παίζοντας για την ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών . Όλα αυτά στο αθλητικό κομμάτι.

Η νέα διαγώνιος του Ολυμπιακού, Καθ Μπελ, ήταν σταρ του Netflix

 

bell

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.