1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-06-2022 16:54

Βίκυ Αρβανίτη: «Περήφανη που άφησα το στίγμα μου, τουρνουά όπως στο Σύνταγμα μεγαλώνουν το άθλημα» (vid)

Στη πλατεία Συντάγματος για να παρακολουθήσει τους τελικούς του Athens Golden Cup βρέθηκε η Βίκυ Αρβανίτη, η οποία πριν 12 χρόνια είχε φτάσει μέχρι το πρώτο σκαλί του βάθρου στο κέντρο της Αθήνας.

Η δις πρωταθλήτρια Ευρώπης τιμήθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης αλλά και τον Δήμο Αθηναίων για την σπουδαία καριέρα της στην άμμο και με την ολοκλήρωση των απονομών μίλησε στο volleyball.gr για τις αναμνήσεις της από το πρώτο τουρνουά MASTERS στη πλατεία Συντάγματος, για τη νοσταλγία που ένιωσε όταν παρακολουθούσε τους τελικούς από τη θέση της σχολιάστριας, αλλά και για το στίγμα που έχει αφήσει στο beach volley.

Για τους τελικούς του Athens Golden Cup: «Έγιναν πολύ ωραία παιχνίδια. Χάρηκα πολύ που επανήλθε αυτή η διοργάνωση μετά από 12 χρόνια και αποτελεί ανάσα για το άθλημα. Έρχεται ο κόσμος από όλη την Αθήνα, το γνωρίζουν καλύτερα οι χορηγοί και ανοίγει την όρεξη των αθλητών. Είναι πολύ ωραίο να αγωνίζεσαι σε ένα τέτοιο περιβάλλον και μάλιστα στην πλατεία Συντάγματος».

Για τα συναισθήματά της όταν παρακολουθούσε τους αγώνες: «Ναι με έπιασαν συναισθήματα νοσταλγίας μόλις πάτησα το πόδι μου εδώ και δεν το κρύβω ότι πάντα μου άρεσε να παίζω σε τέτοιες διοργανώσεις, μπροστά στο ελληνικό κοινό και ειδικά στο Σύνταγμα. Εδώ θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΕΟΠΕ και στον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηνών (ΟΠΑΝΔΑ) που επανέφεραν αυτό του τουρνουά και να ευχηθώ να παραμείνει στο καλεντάρι του beach volley».




Για την ανάπτυξη του beach volley και το καλεντάρι του 2022: «Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Φέτος το καλένταρι είναι πολύ στοχευμένο και αυτό βοηθάει να έρθουν χορηγοί στο άθλημα. Ήδη έχει γίνει μια πολύ καλή δουλειά και έχουν έρθει αρκετοί χορηγοί στο άθλημα. Χρειαζόμαστε τον κόσμο, χρειαζόμαστε τους χορηγούς, χρειάζεται το άθλημα να "ανοίξει" και άλλο, να το γνωρίσει καλύτερα ο κόσμος γιατί είναι ένα όμορφο και συναρπαστικό άθλημα».

Για την βράβευσή της: «Είναι πολύ συγκινητικό να με βραβεύουν σε ένα γήπεδο, που πριν 12 χρόνια είχα κατακτήσει το τουρνουά με συμπαίκτρια την Μαρία Τσιαρτσιάνη. Χαίρομαι πολύ και νιώθω υπερήφανη που αναγνωρίζονται οι προσπάθειες μου. Περισσότερο αισθάνομαι υπερήφανη που άφησα στο άθλημα το δικό μου στίγμα. Όχι μόνο για τις αγωνιστικές μου διακρίσεις αλλά και γιατί όλα αυτά τα χρόνια, ήμουν ο εαυτός μου και αγωνίστηκα με ήθος και σεβασμό. Εύχομαι αυτό να ακολουθήσουν και οι νεώτερες γενιές.

Όσο αφορά την βράβευση στο Νίκο Σούρα είμαι πολύ χαρούμενη γιατί είναι ο άνθρωπος που με βοήθησε να επιστρέψω στο γήπεδο μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που είχα (αχίλλειος) και μακάρι να μπορούσα να βραβεύσω και τους αλλους δύο συνεργατές, τον Κώστα τον Ψαρογιώργο και στον Γιώργο τον Βαβέτση, οι οποίοι αυτοί τρεις άνθρωποι ήταν καθοριστικοί για να επιστρέψω στα γήπεδα».

 

 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.