1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-06-2022 23:03

Athens Golden Cup: Πρώτη θέση για τους παθιασμένους Κανέλλο/Άγγελο Μανδηλάρη

Ο Άγγελος Μανδηλάρης από τη Χαλκίδα με τον Ιάσονα Κανέλλο από την Πρέβεζα, σε ένα τάι μπρέικ γεμάτο ανατροπές κέρδισαν 2-1 τον Στέλιο Τζιουμάκα από τη Θεσσαλονίκη με τον Δημήτρη Χατζηνικολάου από την Κω

Συγκλονιστικό φινάλε στο Athens Golden Cup στη κατάμεστη πλατεία Συντάγματος, με τους πρωταθλητές Ελλάδας Ιάσονα Κανέλλο, Άγγελο Μανδηλάρη να κατακτούν το πρώτο τουρνουά Masters για το 2022, επικρατώντας του Στέλιου Τζιουμάκα και του Δημήτρη Χατζηνικολάου με 2-1 (21-14, 24-26, 15-13) μετά από μία ώρα αγώνα.

«Δύσκολος τελικός, φοβερή διοργάνωση στη πλατεία Συντάγματος»
«Ήταν μία φοβερή διοργάνωση και το κοινό ήταν εκπληκτικό. Η Ομοσπονδία μαζί με τον ΟΠΑΝΔΑ έκαναν απίστευτη δουλειά. Πρώτη φορά παίζω μπροστά σε τόσο κόσμο. Ήταν ένας δυνατός τελικός, συγχαρητήρια στον Δημήτρη και στον Στέλιο για την εμφάνισή τους. Πάμε δυνατά τώρα και στις επόμενες διοργανώσεις σχολίασε ο Ιάσονας Κανέλλος που αναδείχθηκε και MVP του τελικού, ενώ ο Άγγελος Μανδηλάρης συμπλήρωσε:

«Χαίρομαι πάρα πολύ που είχα την ευκαιρία να παίξω στη πλατεία Συντάγματος μπροστά σε τόσο μεγάλο κοινό και φυσικά με την οικογένειά μου παρόντες. Ο αγώνας ήταν δύσκολος και δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό για να νικήσουμε. Η πλατεία Συντάγματος είναι στη καρδιά της Αθήνας, μακάρι να γίνεται κάθε χρόνο και εγώ θα κάνω τα πάντα για να μπορώ να έρχομαι να παίζω εδώ».

Όλα τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.