Εκτυπώστε τη σελίδα
01-06-2022 23:40

Athens Golden Cup: Τα ζευγάρια γυναικών που θα διεκδικήσουν την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό στη πλατεία Συντάγματος

Με την συμμετοχή 27 ομάδων ξεκίνησε την Τετάρτη 1/6 το Athens Golden Cup με τους αγώνες των προκριματικών στις γυναίκες που διεξήχθησαν στο South BV Project στη Γλυφάδα.
Μετά από 19 αγώνες που ξεκίνησαν το μεσημέρι, έμειναν οκτώ ομάδες που θα διεκδικήσουν τις τέσσερις θέσεις για το κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης και οι αγώνες τους θα διεξαχθούν στο γήπεδο στην πλατεία Συντάγματος.

Οι τέσσερις εναπομείναντες αγώνες των προκριματικών θα ξεκινήσουν στις 10 το πρωί της Πέμπτης (2/6), με το ζευγάρια Γεωργία Αντωνακάκη/Ιωάννα Περδικάκη και Κατερίνα Αλτίνη/Λόριν Μάλεσιτς να εγκαινιάζουν την άμμο του Athens Golden |Cup.

Στο δεύτερο παιχνίδι η Γεωργία Χατζηδημητρίου με την Κλόι Κιμπλ θα αντιμετωπίσουν τις Τατιάνα Μολδοβανίδη/Θεοδώρα Σαρακατσάνη, στη συνέχεια η Ευανθία Λάβδα με την Ελένη Χατζή θα αναμετρηθούν με τις Μαριάνα Μπιτσοπούλου/Κωνσταντίνα Χρυσομαλλίδη και στο τελευταίο παιχνίδι των προκριματικών οι φιναλίστ του Syros Major Βασιλική Ματιάδη/Ιωάννα Παρισάκη θα αντιμετωπίσουν την Ιφιγένεια Σαμπάτη με τη Χρυσάνθη Χριστοδούλου.