1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-05-2022 22:14

Ανοίγει την Τετάρτη 1/6 η αυλαία του Athens Golden Cup με αριθμό ρεκόρ 81 ομάδων

Την Τετάρτη 1 Ιουνίου ανοίγει η αυλαία του ATHENS GOLDEN CUP με τους αγώνες των προκριματικών σε άνδρες και γυναίκες, οι οποίοι θα ξεκινήσουν στις εγκαταστάσεις του South BV Project στη Γλυφάδα (Ανθέον 4Α) και θα καταλήξουν στην πλατεία Συντάγματος, εκεί όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες που θα κρίνουν και την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό.

Οι τελικοί ανδρών και γυναικών μαζί με τις απονομές θα διεξαχθούν την Κυριακή 5 Ιουνίου 19.00-21.00 σε απευθείας μετάδοση από την Δημόσια Τηλεόραση.

Το πρώτο σερβίς της διοργάνωσης θα δοθεί το μεσημέρι της Τετάρτης στο South BV Project, εκεί όπου θα ξεκινήσουν οι αγώνες με τους προκριματικούς των γυναικών. Το πρωί της Πέμπτης 2/6 στη πλατεία Συντάγματος θα γίνουν οι τελευταίοι τέσσερις αγώνες που θα κρίνουν τα εισιτήρια για το κυρίως ταμπλό των γυναικών και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα ξεκινήσουν και τα παιχνίδια του κυρίως ταμπλό γυναικών.

Οι άνδρες θα ανοίξουν αυλαία το μεσημέρι της Πέμπτης στο South BV Project με τα προκριματικά και θα καταλήξουν οι αγώνες πρόκρισης στη πλατεία Συντάγματος το πρωί της Παρασκευής και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες του κυρίως ταμπλό ανδρών.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο και συνολικά 81 ομάδες σε άνδρες και γυναίκες θα λάβουν μέρος στο Athens Golden Cup (45 ανδρών-36 γυναικών).

Οι Entry List ανδρών και γυναικών αναλυτικά ΕΔΩ.

Οι νικητές του Syros Major και πρωταθλητές Ελλάδας το 2021 Ιάσονας Κανέλλος και Άγγελος Μανδηλάρης βρίσκονται στο Νο2 του ταμπλό, ενώ την πρωτιά κατέχουν ο Στέλιος Τζιουμάκας με τον Δημήτρη Χατζηνικολάου. Οι δύο αυτές ομάδες μαζί με τους τρίτους στη βαθμολογία Αντιόλ Κόλα, Σταύρο Ντάλλα είναι μέλη του Εθνικού σχεδιασμού.

Στις γυναίκες, ξεχωρίζει η παρουσία της Δήμητρας Μαναβή και της Μυρτούς Καλαμαρίδου που αφήνουν για λίγο τις διεθνείς διοργανώσεις για να λάβουν μέρος στο Athens Golden Cup. Στο Νο1 του ταμπλό βρίσκονται οι περσινές φιναλίστ του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Δήμητρα Καραγκούνη, Ηλέκτρα Αγριοδήμου, ακολουθούν οι Κρητικές Αθηνά Γεωργοπούλου, Ροδάνθη Μαριάτου και οι χάλκινες πέρυσι στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης Πηγιάνα Μεθενίτη, Λίζα Τριανταφυλλίδη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.