1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-05-2022 12:43

O Kώστας Χριστοφιδέλης νέος προπονητής στην Κηφισιά

O Kώστας Χριστοφιδέλης θα είναι ο νέος προπονητή της Κηφισιάς.Ο πρώην παικτης του Ολυμπιακού και της ομάδας των βορείων προαστίων, μετά το τέλος της καριέρας του πήγε στην Κύπρο και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης, όπου έμεινε τρία χρόνια. Πρόσφατα επέστρεψε, και ανακοινώθηκε στο τεχνικό τιμ της εθνικής μαζί με τους Ιταλούς Μπονιφάντε-Πάπι.

Παράλληλα αποχώρησε ο Γιάννης Ορφανός που κοουτσάρισε φέτος απο την Κηφισιά, καθώς θα αναλάβει το νεοφώτιτστο στη Volley League, Αριστοτέλη Σκύδρας μαζί με το πολύπειρο διθνή πασαδόρο, Κώστα Προύσαλη.

Με την φανέλα του Ολυμπιακού ο Χριστοφιδέλης, κατέκτησε ως παίκτης, 9 Πρωταθλήματα Ελλάδας, 7 Κύπελλα Ελλάδας και 4 Λιγκ Καπ.
Το Καλοκαίρι του 2009 και αφού αποδεσμεύτηκε από τον Ολυμπιακό μεταπήδησε στον Παναθηναϊκό, στον οποίο παρέμεινε μέχρι το 2011. Με τον Παναθηναϊκό κατάφερε να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας το 2010.

Το 2011 ανηφόρισε στη Θεσσαλονίκη και αγωνίστηκε για ένα χρόνο στην ομάδα του Ηρακλή, με τον οποίο κατέκτησε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας, στο νταμπλ της ομάδας της Θεσσαλονίκης το 2011-12.

Το 2012 επέστρεψε στον Πειραιά και τον Ολυμπιακό, όπου κατέκτησε με τους ερυθρόλευκους το εγχώριο τρεμπλ (Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Λιγκ Καπ Ελλάδας) κατά την αγωνιστική περίοδο 2012-13, καθώς επίσης και το νταμπλ της επόμενης περιόδου (2013-14), κατά την οποία αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.