Εκτυπώστε τη σελίδα
20-05-2022 12:03

Λευτέρης Αυγενάκης: «Πολλαπλά οφέλη το παγκόσμιο τουρνουά μπιτς βόλεϊ στη Ρόδο»

  Την Παρασκευή 20 Μαΐου θα γίνει το πρώτο σερβίς του παγκόσμιου τουρνουά μπιτς βόλεϊ στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Καλλιπάτειρας, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη να στέλνει το δικό του μήνυμα για την διοργάνωση.
«Σας ευχαριστώ για την πρόσκλησή σας να παραβρεθώ στο διεθνές τουρνουά ανδρών «RHODES FUTURES», μια διοργάνωση που διεξάγεται στο αθλητικό κέντρο Καλλιπάτειρα της Ρόδου, στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Beach Volley 2022.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση βρίσκεται σε απόλυτη ταύτιση με το βασικό μας στόχο που είναι η προβολή όλων των αθλημάτων. Η υλοποίηση διοργανώσεων, όπως η συγκεκριμένη, οπωσδήποτε θα ενισχύσει την προβολή των παράκτιων αθλημάτων και θα τα φέρει πιο κοντά στην τοπική κοινωνία, στη νέα γενιά και στην αθλητική οικογένεια εν γένει.

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ανάπτυξη των παράκτιων σπορ. Η ανάληψη της διοργάνωσης των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023», στους οποίους πρωτοστατεί και το άθλημα του beach volley, αναμένεται μέσα από τις εντατικές μας προσπάθειες να εκτοξεύσει τη δημοφιλία των αθλημάτων αυτών, αλλά και να προσελκύσει σε αυτά ολοένα και περισσότερους πολίτες.

Στον  σκοπό  αυτό  συντάσσονται  και  διοργανώσεις  με  διεθνή  εμβέλεια, όπως το «RHODES  FUTURES», τα οποία εκτός από τον αγωνιστικό τους χαρακτήρα, μπορούν να ενισχύσουν και τον αθλητικό τουρισμό της περιοχής, με πολλαπλά οικονομικά και αναπτυξιακά οφέλη.

Είμαι βέβαιος ότι η διοργάνωση θα προσφέρει ένα όμορφο θέαμα, χάρη στην προσπάθεια των διοργανωτών και των αθλητών. Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες».