1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-10-2020 16:34

Volley League Γυναικών (3η αγωνιστική): Μεγάλες μονομαχίες σε Ρέντη και Βούλα

Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου διεξάγεται η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών, με τις αναμετρήσεις του Β' ομίλου μεταξύ του Ολυμπιακού και του Π.Α.Ο.Κ. και της Θέτιδας με την Α.Ε.Κ. να ξεχωρίζουν. Οι πέντε από τις έξι αναμετρήσεις της αγωνιστικής θα μεταδοθούν ζωντανά.

Α΄ομιλος:

Να περάσει από τα …διόδια της Λαμίας χωρίς απώλειες, θέλει ο Παναθηναϊκός που αγωνίζεται στο «Χαλκιοπούλειο» κόντρα στην τοπική ομάδα . Οι «πράσινες» του Γιώργου Δερμάτη θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους και να πάρουν προβάδισμα στην βαθμολογία. Από την άλλη η νεοφώτιστη ομάδα της Λαμίας θα αγωνιστεί με την πλάτη στον τοίχο, καθώς προέρχεται από δύο σερί ήττες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος ενώ είναι «πληγωμένη» από τις τραυματίες βασικών παικτριών. Την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει ο Ηλίας Αγγέλης αν θα χρησιμοποιήσει κάποιες που έχουν παρουσιάσει βελτίωση, ώστε να ενισχύσουν την ομάδα στη δύσκολη αναμέτρηση με το τριφύλλι.

Σπουδαία αναμέτρηση στα Ιλίσια όπου ο Ηλυσιακός υποδέχεται τις Αμαζόνες. Για την ομάδα του Νίκου Μπουτσουρή το παιχνίδι είναι οριακό αφού οι γηπεδούχες προέρχεται από δύο ήττες και μόνο με θετικό αποτέλεσμα θα έχουν ελπίδες για την παραμονή τους. Από την άλλη οι νεοφώτιστες Αμαζόνες, αρκετά ενισχυμένες μεταγραφικά, θα παλέψουν για το «διπλό» και το πρώτο τρίποντο στην ιστορία τους στην μεγάλη κατηγορία.

Την περασμένη αγωνιστική οι φιλοξενούμενες που και αυτές έχουν στόχο την παραμονή,έχασαν στην έδρα τους πολύ δύσκολα από τον Άρη με 2-3 ενώ καθοριστικό ρόλο αναμένεται να παίξει η Χρυσανθη Χριστοδούλου που ήταν παίκτρια του Ηλυσιακού για τέσσερα χρόνια.

Την πρώτη εντός έδρας νίκη και δεύτερη σερί στο πρωτάθλημα θέλει να πετύχει ο ΑΟ Θήρας που αντιμετωπίζει το Μαρκόπουλο. Η ομάδα της Σαντορίνης μετά το ρεπό της δεύτερης αγωνιστικής, κατεβαίνει πάνοπλή ενώ από την άλλη το Μαρκόπουλο, χωρίς άγχος και με την βοήθεια των τριών Αμερικανίδων του θα παλέψει για τη νίκη. Σε καλή κατάσταση είναι η διαγώνια Γιασμίν που αναδείχθηκε mvp της προηγούμενης αγωνιστικής.

Β όμιλος

Πολύ μεγάλο ντέρμπι στο Ρέντη, όπου ο πρωταθλητής Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ. Οι «ερθρόλευκες» παρα την απουσία του κόσμου τους, θέλουν να φτάσουν στη νίκη για να δείξουν ότι και φέτος, παρα την αλλαγή προπονητή και την αποχώρηση καποιων βασκικών διεθνών, παραμένουν το ακλόνητο φαβορί και για το πρωτάθλημα. Από την άλλη ο διψασμένος ΠΑΟΚ και αυτός με αρκετές αλλαγές στο ρόστερ του, θέλει να κάνει το «μπρέικ» και να στείλει το μήνυμα στην ομάδα του Πειραιά ότι θα είναι και φέτος σκληρός διεκδικητής του τίτλου. 

Δεύτερη δυνατή μονομαχία του ομίλου στην Βούλα. Η Θέτιδα που τα δύο τελευταία χρόνια είναι στην τετράδα του πρωταθλήματος, επιστρέφει στην έδρα της με σκοπό να πάρει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στην ΑΕΚ, μετά τις δύο πρώτες ήττες από τα φαβορί του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ. Από την άλλη η Ενωση με καλή ψυχολογία από τις δύο πρώτες νίκες της στο πρωτάθλημα με Αίαντα και Πορφύρα, δίνει το πρώτο παιχνίδι μεγάλης δυσκολίας και ελπίζει να καταφέρει να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα.

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στον Πειραιά,όπου ο Πορφύρας των πολλών αλλαγών, ο οποίος προέρχεται από δύο σερί ήττες, θα τα δώσει όλα για να φτάσει στην πρώτη του νίκη κόντρα στον Πανναξιακό. Από την άλλη η νησιωτική ομάδα με πολλές διεθνείς ελληνίδες παίκτριες στο φετινό της ρόστερ , κατεβαίνει στο «Σαλπέας» για το δεύτερο σερί τρίποντο που θα του δώσει ηθικό, ώστε να κυνηγήσει τους ψηλούς στόχους που έχει βάλει για φέτος.

    Volley League Γυναικών - Α' όμιλος - 3η αγωνιστική

Σάββατο 24 Οκτωβρίου

Χαλκιοπούλειο 18.00: Α.Ο. Λαμίας 2013 - Παναθηναϊκός Α.Ο. (STAR Κεντρικής Ελλάδας)
Διαιτητές: Κουτσής, Μαυράκης, Παρατηρητής: Παναγής, Επόπτες: Καλαντζής, Στάικος, Γραμματεία: Γούβαλη.

Ιλισίων 19.00: Ηλυσιακός Α.Ο. - Α.Ο.Ν. Αμαζόνες
Διαιτητές: Χρηστίδης, Τσίτσικας, Παρατηρητής: Διαμαντόπουλος, Επόπτες: Ρηγόπουλος, Σταθοπούλου, Γραμματεία: Πεσίνογλου.

Θήρας 19.00: Α.Ο. Θήρας - Α.Ο. Μαρκοπούλου (youtube ΑΟ ΘΗΡΑΣ TV)
Διαιτητές: Βελώνης, Νικάκης, Παρατηρητής: Τσιντομηνάς, Επόπτες: Θεοδοσίου, Ιωάννου, Γραμματεί: Μαλκοπούλου.

Ρεπό ο Α.Σ. Άρης.

Volley League Γυναικών - Β' όμιλος - 3η αγωνιστική

Σάββατο 24 Οκτωβρίου

Μελίνα Μερκούρη 18.00: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Π.Α.Ο.Κ. (youtube OSFP TV)
Διαιτητές: Φραγκάκης, Πικραμένος, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Παπαγιαννόπουλος, Σπίγγου, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Γ. Γεννηματάς 19.00: Α.Σ.Π. Θέτις - Α.Ε.Κ. (Thetis TV)
Διαιτητές: Ράντσιου, Μιχαήλογλου, Παρατηρητής: Πολίτης, Επόπτες: Τσίτσικας Ν., Σταυράτη, Γραμματεία: Δένδη.

Π. Σαλπέας 20.00: Α.Ο.Φ. Πορφύρας - Πανναξιακός Α.Ο.Ν. (youtube Porfyrasvolley)
Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Αντωνόπουλος, Παρατηρητής: Τσιμπινός, Επόπτες: Χατζηβασιλείου, Παπαχατζής Ν., Γραμματεία: Λυκούδη.

Ρεπό ο Α.Π.Σ. Αίας.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.