Εκτυπώστε τη σελίδα
23-09-2020 19:30

Παπαδόπουλος: Σκόπελος παλαιότερη οφειλή της ΑΕΚ, δε μου ζήτησαν συγγνώμη

Ο Αντώνης Παπαδόπουλος απέστειλε επιστολή στο volleynews.gr και εξηγεί τα γεγονότα των τελευταίων ημερών στις διαπραγματεύσεις του με την ΑΕΚ.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε παλιά οφειλή που στάθηκε εμπόδιο στις διαπραγματεύσεις και εξέφρασε παράπονο που κανείς δεν τον ενημέρωσε από την ΑΕΚ για την παύση των συζητήσεων (σ.σ. ακολούθησε και η επιστροφή του Γιώργου Μπακοδήμου) ενώ δεν επιβεβαιώνει την πληροφορία του volleynews.gr πως ο Μάνος Μακρής του ζήτησε συγγνώμη. Ολη η επιστολή:

Αγαπητό Volleynews

Ξεκινώντας, θέλω να σας συγχαρώ για την πολυετή προσφορά σας όσον αφορά στην ενημέρωση πάνω στο άθλημα της πετοσφαίρισης.

Τις τελευταίες ημέρες όμως, προφανώς λόγω λανθασμένης ή ελλιπούς ενημέρωσης και αφού δεν επικοινώνησε κανείς μαζί μου για να διασταυρώσει το μίνι σήριαλ της ενδεχόμενης ανάληψης από μέρους μου της τεχνικής ηγεσίας της ανδρικής ομάδας πετοσφαίρισης της ΑΕΚ, θα ήθελα να σας ενημερώσω προς αποκατάσταση της όταλήθειας

Ο μάνατζερ της ομάδας κ. Μακρής, επικοινώνησε μαζί μου για να συζητήσουμε ενδεχόμενη συνεργασία μας, αφού με ενημέρωσε για την παραίτηση του κ. Μπακοδήμου. Δεν ήμουν αρνητικός στη συγκεκριμένη προοπτική, όμως σε καμία περίπτωση δεν επήλθε συμφωνία, οπότε και δεν θα μπορούσα να αποχωρήσω δείχνοντας κατανόηση στην επαναπρόσληψη του κ. Μπακοδήμου. Άλλωστε, δεν είχαμε με τη διοίκηση της ΑΕΚ καμία τελική συζήτηση-επικύρωση, αφού η εμμονή μου για διακανονισμό παλαιότερης οφειλής της ΑΕΚ προς το πρόσωπό μου ήταν απροσπέλαστος σκόπελος για την ενδεχόμενη επίτευξη συμφωνίας, ενώ δεν είχα ούτε καν τηλεφωνική ενημέρωση για τη λήξη των συζητήσεών μας, πόσο μάλλον «συγνώμη για την επαγγελματική περιπέτεια των τελευταίων ημερών» εκ μέρους του κ. Μακρή (όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο ρεπορτάζ).

Εύχομαι καλή συνέχεια στο έργο σας και καλή επιτυχία στην ΑΕΚ.

Αντώνης Παπαδόπουλος

Καθηγητής Φ. Αγωγής

Προπονητής Πετοσφαίρισης