1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-09-2020 15:22

Επέστρεψε ο Μπακοδήμος στην ΑΕΚ: Ηταν κρίση νεονύμφων

Οι νομικοί στις ΗΠΑ θέλοντας να περιγράψουν τα «γαβγαδάκια» μεταξύ εταίρων και συνεργατών σε μία επιχείρηση ή σε μία ομάδα εργασίας τα περιγράφουν ως «κρίση νεονύμφων» όπως συμβαίνει και με τα φρεσκοπατρεμένα ζευγάρια που έχουν τις πρώτες γκρίνιες στο νεόνυμφο βίο τους.

Ετσι και η ΑΕΚ με τον Γιώργο Μπακοδήμο. Διαφώνησαν, χώρισαν μετά από παραίτηση του κόουτς και τρεις μέρες μετά όχι μόνο τα ξαναβρήκαν αλλά και ο Μπακοδήμος επέστρεψε στις προπονήσεις αφού είχε μεσολαβήσει η συμφωνία της ΑΕΚ με τον Αντώνη Παπαδόπουλο!

Θα αναρωτηθείτε τώρα: Μα, γίνονται αυτά; «Είμαστε ΑΕΚ και δίνουμε λύση σε όλα τα προβλήματα με κάθε κόστος», αρκέστηκε να σχολιάσει με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο τιμ μάνατζερ της ανδρικής ομάδας της ΑΕΚ Μάνος Μακρής.

Μάλιστα ο Μακρής χθες Τρίτη εθεάθη σε γνωστό στέκι της Λεωφόρου Δεκελείας με τον Γιώργο Μπακοδήμο. Μετά από πολύ ώρα συζήτησης και την απαραίτητη ενημέρωση που έγινε προς τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Αλέξη Αλεξίου η παρεξήγηση λύθηκε και ο Μπακοδήμος επέστρεψε κανονικά από σήμερα στις προπονήσεις.

Οσο για τον Αντώνη Παπαδόπουλο που συμφώνησε να αναλάβει την ομάδα μετά την αποχώρηση Μπακοδήμου έδειξε κατανόηση και έδωσε και πάλι τη σκυτάλη στον προκάτοχο του ενώ ο Μακρής του ζήτησε συγγνώμη για την επαγγελματική περιπέτεια των τελευταίων ημερών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.