Εκτυπώστε τη σελίδα
26-07-2020 15:55

Οι απονομές σε νικητές και νικήτριες του Bread Factory Volleynews.gr ΒV Cup

Τα «παιδιά μας» όπως μας αρέσει να αποκαλούμε τους αθλητές και τις αθλήτριες του μπιτς βόλεϊ είχαν την τιμητική τους στο ταμπλό των ανδρών και γυναικών του Bread Factory Volleynews.gr που έγινε το Σάββατο στις εγκαταστάσεις του ANIMA Club με χορηγούς το Bread Factory, την KYANA, τον ATHLO, την GALA και πολλούς ακόμα υποστηρικτές.

-2η θέση, και αργυρό μετάλλιο στο τουρνουά γυναικών τις απονομές στις Πηγιάνα Μεθενίτη / Άννα Σπανού έκανε ο Δόκτωρ Δημήτρης Γκρίτζαλης (πλαστικός χειρουργός).

-1η θέση, χρυσό μετάλλιο γυναικών στις Mαρία Αποστολάκη / Σοφία Κατσίκα απένειμαν οι Γιάννης Βασιλειάδης (Ιδιοκτήτης εταιρείας επαγγελματικών καλυντικών προϊόντων KYANA).

-2η θέση, και αργυρό μετάλλιο στους Σταύρο Ντάλα / Αντιόλ Κόλα απένειμε η Πόλα Κίτσου (πρώην πρωταθλήτρια Ελλάδας – Σύμβουλος βόλεϊ και μπιτς βόλεϊ Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης).

-1η θέση, χρυσό μετάλλιο, τα μετάλλια απένειμε ο Παύλος Μπελιγράτης (Πρωταθλητής Ελλάδας, Συνδιοκτήτης ANIMA CLUB) που εκπροσώπησε το μεγάλο χορηγό του τουρνουά Bread Factory.

Στον εκπρόσωπο του μεγάλου χορηγού του τουρνουά Bread Factory τον οποίο εκπροσώπησε ο οικοδεσπότης του ΑΝΙΜΑ Club Παύλος Μπελιγράτης. Την απονομή έκανε ο Κώστας Ασημακόπουλος εκ μέρους του volleynews.gr

Στην ελληνική εταιρεία KYANA Γιάννη Βασιλειάδη απονεμήθηκε πλακέτα από τον Εκτελεστικό Διευθυντή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Περικλή Μπακοδήμο.

Στον πλαστικό χειρουργό Δόκτωρ Δημήτρη Γκρίτζαλη απονεμέθηκε πλακέτα από την Ευγενία Γκορτζίλα (Πρώην διεθνής αθλήτρια – Ομοσπονδιακή προπονήτρια - Πρωταθλήτρια Ελλάδας και Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας.

Οι υπόλοιπες απονομές χορηγών, υποστηρικτών και των διαιτητών θα γίνουν το βράδυ της Κυριακής στις απονομές του μεικτού.