1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-07-2020 10:55

Ξεχώρισε στο Bread Factory BV Cup η Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Ήταν εκπληκτικά και το απόλαυσα»

Η ευχάριστη έκπληξη του 1ου τουρνουά του volleynews.gr και της εταιρείας Bread Factory στο Anima Club στην Ανάβυσσο ήταν η Βίκυ Χατζηβασιλείου και η Χριστίνα Παρασκευαΐδου.

Η γνωστή παρουσιάστρια και η πρώην πρωταθλήτρια Ελλάδας στις αναπτυξιακές κατηγορίες, αν και ήταν από τα αουτσάιντερ της διοργάνωσης κατάφεραν παίζοντας όμορφο μπιτς βόλεϊ να φθάσουν μέχρι τον ημιτελικό, χάνοντας από την πρώτη ομάδα στη πανελλήνια βαθμολογία του 2019 Πηγιάνα Μεθενίτη / Άννα Σπανού.

«Δεν τα πήγαμε καθόλου άσχημα. Αν και ήμασταν απροπόνητες λόγω της πανδημίας του κορονοϊού αλλά και λόγω των υποχρεώσεων που είχαμε. Πριν 2 μήνες προπονούσα τις φωνητικές χορδές μου και τώρα επέστρεψα στις μανσέτες και στα καρφιά. Είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετείχα σε μία τόσο καταπληκτική διοργάνωση. Το χάρηκα πάρα πολύ και όλα ήταν στην εντέλεια» δήλωσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στο volleynews.gr.

Κατά την διάρκεια των απονομών του Σαββάτου, ο ιδιοκτήτης του volleynews.gr Κώστας Ασημακόπουλος τίμησε την πρέσβειρα του μπιτς βόλεϊ Βίκυ Χατζηβασιλείου.

 

P1720433.jpgP1720424.jpgP1720434.jpgP1720412.jpgP1720407.jpg

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.