1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-07-2020 15:01

«Το Σταβάνγκερ ζηλεύει» το Bread Factory Volleynews.gr στο Anima Club

Η αυθόρμητη έκφραση του Δημήτρη Σβαρνιά «το Σταβάνγκερ ζηλεύει» το τουρνουά του Bread Factory Volleynews.gr στις εγκαταστάσεις του Anima Club προσφέρει θέαμα, ξένοιαστες στιγμές και πολλές εκπλήξεις στους αθλητές και στις αθλήτριες που συμμετέχουν στα ταμπλό των ανδρών και γυναικών.

Η πρώτη αγωνιστική ημέρα του τουρνουά ξεκίνησε με την τεχνική σύσκεψη και το καλοσώρισμα από τον οικοδεσπότη του ANIMA Παύλο Μπελιγράτη και συνεχίστηκε από την ανάλυση των άρθρων της προκήρυξης από τον υπεύθυνο αγωνιστικού Γιώργο Κερκινέ.

Οι εκπλήξεις προς τις αθλήτριες και τους αθλητές ήρθαν από τα δώρα των μεγάλων χορηγών του τουρνουά Bread Factory και της εταιρείας καλυντικών KYANA.

Mάλιστα ο ιδιοκτήτης της εταιρείας KYANA πρόσφερε σε όλους τους διαγωνιζόμενους επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών, πετσέτες και άλλα αναμνηστικά.

Ο υπεύθυνος διαιτησίας Πέτρος Παπαχατζής μαζί με έξι νέους ταλαντούχους ρέφερι από τους συνδέσμους Πειραιά, Αθήνας και Κεντρικής Ελλάδας έχουν την ευθύνη της διαιτησίας.

Μεταξύ των φαβορί ο Μενέλαος Κοκκινάκης ο οποίος λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ περνάει ξένοιαστες στιγμές έχοντας βάλει πλώρη και για την κατάκτηση του τίτλου με συμπαίκτη τον Κώστα Κογκαλίδη.

Στο ταμπλό των γυναικών η κορύφωση αναμένεται αμφίρροπη με την παρουσία πολλών και δυνατών ομάδων, ενώ συμμετέχει και η Βίκυ Χατζηβασιλείου με συμπαίκτρια με την Χριστίνα Παρασκευαΐδου.

 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.