1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-07-2020 11:21

Tρέλα με τις συμμετοχές στο Bread Factory Volleynews.gr BV Cup στο Anima Club

Μόλις τρεις ημέρες μετά την ανακοίνωση του τουρνουά Bread Factory Volleynews.gr Cup 2020 στο Anima Club στην Ανάβυσσο (25-26 Ιουλίου) και το ενδιαφέρον αθλητών και αθλητριών κάθε κατηγορίας έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Από τις υψηλές κατηγορίες των ανδρών και των γυναικών που θα παίξουν το Σάββατο 25 Ιουλίου μέχρι και τους ερασιτέχνες του μεικτού στις κατηγορίες Gold και Silver που θα αγωνιστούν την Κυριακή 26 Ιουλίου η συμμετοχή είναι τεράστια και υποχρεώνει τους διοργανωτές στη δημιουργία μεγάλων ταμπλό με πολλούς και συναρπαστικούς αγώνες.

Το τουρνουά θα περιλαμβάνει τρεις αγωνιστικές κατηγορίες. Την κατηγορία ανδρών και την κατηγορία γυναικών με συνολικά έπαθλα 1.500 Ευρώ. Το Σάββατο 25 Ιουλίου θα γίνουν οι αγώνες των ταμπλό ανδρών και γυναικών.

Την Κυριακή στη θέση του σερβίς θα βρεθούν όλοι οι λάτρεις του αθλήματος που θα αγωνιστούν στο μεικτό. Η κατηγορία του μεικτού χωρίζεται στο Golden αλλά και στο Silver με αθρόα συμμετοχή ερασιτεχνών αθλητών και αθλητριών που θα δοκιμάσουν την τύχη τους στην άμμο.

Η κλήρωση των ζευγαριών θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 09.00 για τους άνδρες και στις 10.00 για τις γυναίκες.

Την Κυριακή 26 Ιουλίου θα γίνουν οι αγώνες του μεικτού που θα είναι χωρισμένο στις κατηγορίες Gold και Silver.

Oι κληρώσεις και των δύο κατηγοριών θα γίνουν στις 10.00 και αμέσως μετά θα ξεκινήσουν οι αγώνες στα γήπεδα του Anima Club.

Οι δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζονται κανονικά μέχρι και 24 ώρες πριν από την έναρξη του τουρνουά οπότε στη συνέντευξη Τύπου θα ανακοινωθεί το σύστημα διεξαγωγής, ο αριθμός των ομάδων στο ταμπλό αλλά και οι τελικές συμμετοχές.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Παύλος Μπελιγράτης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., (694.438.5031), Γιώργος Κερκινές (694.554.7495)

Ερχεται το Bread Factory Beach Volley Cup από το volleynews.gr στο Αnima Club

Η προκήρυξη του τουρνουά Bread Factory Beach Volley Volleynews.gr 2020

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.