1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-07-2020 13:41

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Α-Πόλα-υση να επιστρέφω στην άμμο»

Προτού καλά καλά προλάβει να πέσει η... αυλαία του τελικού του Just the 2 of us, η φιναλίστ του γνωστού παιχνιδιού του OPEN TV, Βίκυ Χατζηβασιλείου, επέστρεψε στη μεγάλη της αγάπη. Το μπιτς βόλεϊ.

Το όνομα της Βίκυς Χατζηβασιλείου εκτός από την τηλεόραση είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το μπιτς βόλεϊ, το οποίο είναι για εκείνη εκτός από τρόπος άθλησης και εκτόνωσης, συνάμα το αγαπημένο της χόμπι. Μάλιστα, κατά την διάρκεια της περυσινής συνέντευξης Τύπου του τουρνουά Masters στη πλατεία Αριστοτέλους, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης της έδωσε τον τίτλο της πρέσβειρας του αθλήματος στην Ελλάδα.

Η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε στο γήπεδο μπιτς βόλεϊ στον Αστέρα Βουλιαγμένης μαζί με την πρωταθλήτρια και προπονήτρια στον Ολυμπιακό Πόλα Κίτσου και μέσω του volleynews.gr εξέφρασε την χαρά της που επιτέλους επέστρεψε στο αγαπημένο της άθλημα.

«Μου έλειψε αφάνταστα το μπιτς βόλεϊ και λόγω των υποχρεώσεων που είχα με το Just the 2 of us δεν είχα χρόνο. Το μόνο που θα μπορούσε να με ξεμπλοκάρει και να με αποφορτίσει θα ήταν να πάω να παίξω μπιτς βόλεϊ, αλλά δεν γινόταν. Τώρα όμως θα του... δώσω να καταλάβει».

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου περίμενε με ανυπομονησία το φετινό πανελλήνιο σιρκουί του μπιτς βόλεϊ που είχε σταθμούς όπως την αγαπημένη της πλατεία Αριστοτέλους, όμως λόγω της πανδημίας θα χρειαστεί να... περιμένει λίγο.

«Προσαρμοζόμαστε σε καινούργιες συνθήκες και η ακύρωση των φετινών διοργανώσεων είναι το λιγότερο. Το σημαντικότερο είναι να υπάρχει υγεία και όλα τα άλλα θα τα βρούμε. Να πάνε όλα καλά και του χρόνου θα δώσουμε ραντεβού στην πλατεία Αριστοτέλους».

Κλείνοντας, δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στη Πόλα Κίτσου. «Δεν υπάρχει πιο γλυκό πλάσμα από την Πόλα. Είναι α-Πόλα-υση».

vicky.jpgvicky1.jpgvicky2.jpg

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.