1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-06-2020 11:37

Πρωτοπορεί η North Area για 12η χρονιά με 4 σταθμούς και σιρκουί Junior

Η πανδημία του κορονοϊού δεν κατάφερε να σταματήσει την North Area Circuit να πραγματοποιήσει για 12η χρονιά τουρνουά μπιτς βόλεϊ με 4 σταθμούς, ενώ για πρώτη φορά θα γίνει σιρκουί Junior U19.

Τα «αποκαλυπτήρια» του μακροβιότερου σιρκουί μετά το Πανελλήνιο πρωτάθλημα θα γίνουν την Παρασκευή 26/06 12.00 στο Δημαρχείο Φλώρινας παρουσία των υπευθύνων της North Area, εκπροσώπων του Δήμου αλλά και αθλητών, αθλητριών που θα συμμετέχουν στις διοργανώσεις.

Ο εμπνευστής και υπεύθυνος της διοργάνωσης Σπύρος Γκολίτσης μαζι με τους συνεργάτες του και τους χορηγούς - υποστηρικτές του δεσμεύονται για ένα άρτιο σιρκουί με όλες τις παροχές που θα προσφέρει συγκινήσεις, θέαμα και θα προβάλει το μπιτς βόλεϊ, τηρώντας πάντα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν δοθεί από την Ομοσπονδία και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Το πρώτο σερβίς θα γίνει στις Σέρρες το τριήμερο 10-12 Ιουλίου και στο ξενοδοχείο Elpida Hotel Resort and Spa, θα συνεχιστεί σε Φλώρινα και Κομοτηνή και η κορύφωση θα γίνει στο «Ολυμπιακό χωριό» του μπιτς βόλεϊ στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής.

Στα τζούνιορ η αρχή θα γίνει στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής το διάστημα 3-5 Ιουλίου, θα μεταφερθεί σε Αλεξανδρούπολη και Κατερίνη και τα τελικά θα γίνουν στην Πρέβεζα.

Για όλες τις πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του North Area Circuit ΕΔΩ.

Το πρόγραμμα των North Area Circuit

10-12 Ιουλίου, Elpida Hotel Resort and Spa
17-19 Ιουλίου, Νέο Πάρκο Φλώρινας
24-26 Ιουλίου, West Side Beach Bar, Φανάρι Κομοτηνής
01-02 Αυγούστου FINALS, Perroquet Beach Bar, Ολυμπιάδα Χαλκιδικής

Το πρόγραμμα των Junior North

03-05 Ιουλίου, Beach Bar Perroquet, Ολυμπιάδας Χαλκιδικής
10-12 Ιουλίου, Beach Training Xarama Αλεξανδρούπολη
17-19 Ιουλίου, Beach Bar Almira, Παραλία Κατερίνης
07-09 Αυγούστου FINALS, Εγκαταστάσεις Ερμής Beach Volley Πρέβεζα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.