Εκτυπώστε τη σελίδα
19-03-2020 22:29

Θετικός στον κορονοϊό ο Νγκαπέ

Θετικός στον κορονοϊό είναι σύμφωνα με δημοσιεύμα του volleyball.it ο Γάλλος σούπερ σταρ Έρβιν Ενγκαπέ, με την Ζενίτ Καζάν ουσιαστικά να το επιβεβαιώνει μετά από λίγη ώρα και με ανακοίνωσή της, χωρίς ωστόσο να αναφέρει τι έχει ο αθλητής της.

Με την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου στη Ρωσία στις 8 Μαρτίου, ο Νγκαπέ ταξίδεψε για λίγες ημέρες στη Γαλλία. Το πρωί της 12ης Μαρτίου που επέστρεψε στη Ρωσία ο Νγκαπέ δεν αισθανόταν καλά, απουσίασε από τη προπόνηση της Ζενίτ και μετά από συνεννόηση με τους γιατρούς του τόνισαν να μείνει μακριά από τους συμπαίκτες του.

Στη συνέχεια μετέβη σε νοσοκομείο του Καζάν, υποβλήθηκε στην εξέταση του COVID-19 και βρέθηκε θετικός. Ο Γάλλος ακραίος της Ζενίτ Καζάν βρίσκεται στο νοσοκομείο, είναι καλά στην υγεία του και αναμένεται να πάρει εξιτήριο στις 26 Μαρτίου.

«Δεν ήρθε σε επαφή με κανένα μέλος της Ζενίτ Καζάν ο Νγκαπέ»

Στην επίσημη τοποθέτηση της Ζενίτ Καζάν έκανε δηλώσεις ο εκτελεστικός διευθυντής της Όλεγκ Μπριζγκάλοφ και ανέφερε όλη την διαδικασία που έκαναν οι πρωταθλητές Ρωσίας.

«Με την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου δώσαμε λίγες μέρες άδειας στους αθλητές μας, στην οποία ο αθλητής μας Έρβιν Νγκαπέ πήγε στη πατρίδα του στη Γαλλία. Το πρωί που επέστρεψε μίλησε με τον γιατρό της ομάδας και του ανέφερε ότι κρύωσε. Ο γιατρός του επέβαλε να κάτσει σπίτι του και να μην βρεθεί με κανενάν. Ειδικό ασθενοφόρο πήρε και τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου παραμένει ακόμα σε καλή κατάσταση. Να τονιστεί ότι δεν ήρθε σε επαφή με κανένα μέλος της ομάδας μας. Ευχόμαστε στον Έρβιν να επιστρέψει γρήγορα κοντά μας».