1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-09-2019 21:01

Ευρωπαϊκό ανδρών: Και τώρα η Ρωσία!

Την πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2017 και ένα από τα φαβορί για το χρυσό μετάλλιο και στο εφετινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα είναι αντίπαλος το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στη Β΄φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η αναφορά είναι για την Ρωσία η οποία πριν από λίγο νίκησε με 3-0 σετ την Σλοβενία στη Λιουμπλιάνα και πήρε την πρώτη θέση στον C όμιλο.

Ετσι η Ρωσία ως πρώτη και αήττητη του C ομίλου θα αντιμετωπίσει την Εθνική Ελλάδας που για έναν πόντο διαφορά σε τριπλή ισοβαθμία με Πορτογαλία και Ρουμανία κατάφερε να πάρει την 4η θέση του Α΄ομίλου.

Θεωρητικά η μάχη θα είναι «άνιση» αλλά η ελληνική ομάδα δεν έχει να χάσει τίποτα και θα προσπαθήσει για μία τιμητική εμφάνιση απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης του 2017. Η αναμέτρηση θα γίνει στη Λιουμπλιάνα όπου η ελληνική ομάδα θα ταξιδέψει αύριο από το Μονπελιέ.

H Ρωσία είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2015 και το 2017, έχει ακόμα τρία ασημένια μετάλλια και 3 χάλκινα και φυσικά κουβαλάει τη βαριά παράδοση της πρώην ΕΣΣΔ.

Η Γαλλία μετά τη νίκη της με την Ιταλία τερμάτισε πρώτη και στον δρόμο για τα προημιτελικά θα βρει μπροστά της την Φινλανδία του πασαδόρου του Ολυμπιακού Έμι τερβαπόρτι. Η δεύτερη του Α' ομίλου Ιταλία θα παίξει με την Τουρκία. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο στη Ναντ.

Μαζί με την Ελλάδα, στο αεροπλάνο για την Λιουμπλιάνα θα μπει και η Βουλγαρία, η οποία ως τρίτη στον Α' όμιλο θα παίξει με την δεύτερη του Γ'΄ομίλου και διοργανώτρια Σλοβενία. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν το Σάββατο.

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου

Λιουμπλιάνα

18.30: Ρωσία-ΕΛΛΑΔΑ
21.30: Σλοβενία-Βουλγαρία

Ναντ

18.00: Ιταλία-Τουρκία
20.30: Γαλλία-Φινλανδία

Ευρωπαϊκό ανδρών: Η Ελλάδα στους 16 της Ευρώπης!

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.