1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-08-2019 17:27

Δώρο για Αρβανίτη, Καραγκούνη: Αναβαθμίστηκαν σε Προολυμπιακό τουρνουά οι Παράκτιοι Αγώνες

Την αναβάθμιση του τουρνουά beach volley στους ΙΙ Παράκτιους Αγώνες της Πάτρας στο ανώτατο αγωνιστικό επίπεδο κριτηρίων των επίσημων τουρνουά του παγκοσμίου beach volley ανακοίνωσε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (FIVB).

Eκτός του ότι περιποιεί τιμή για την διοργάνωση των ΙΙ Παράκτιων Αγώνων της Πάτρας, έχει μεγάλη αξία και τις ομάδες που αγωνίζονται διότι σημαίνει πως οι ομάδες που θα έχουν υψηλά πλασαρίσματα θα εξασφαλίσουν πολύτιμους βαθμούς στην ειδική Ολυμπιακή βαθμολογία που θα κρίνει και την πρόκριση των ομάδων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020.

Είναι πολύ σημαντικό για την πρώτη ελληνική ομάδα αποτελούμενη από τις Βίκυ Αρβανίτη, Παναγιώτα Καραγκούνη που διεκδικούν πρόκριση για το Τόκιο 2020.

Ο Technical Delegate της FIVB Fulvio DANILAS παρακολουθούσε από τον Ιούνιο τις προετοιμασίες για την διοργάνωση των ΙΙ Παράκτιων Αγώνων και διαπιστώνοντας το άρτιο και υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης έκανε την σχετική εισήγηση η οποία και εγκρίθηκε από τα αρμόδια όργανα της FIVB βάζοντας τους ΙΙ Παράκτιους της Πάτρας μέσα στα 12 αξιολογημένα τουρνουά που δίνουν βαθμούς για το Τόκιο 2020.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.