1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-08-2019 14:42

Χορηγία σταθμός για το ελληνικό βόλεϊ από την Εθνική Τράπεζα

Μετά από πολλά χρόνια η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης μπορεί να υπερηφανεύεται για την είσοδο μιας μεγάλης χορηγίας στο ελληνικό βόλεϊ.

Πρόκειται για την συμφωνία μεταξύ της ΕΟΠΕ και της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος που επιτεύχθηκε μετά από μεθοδικές και επίπονες προσπάθειες του συνεργάτη της ομοσπονδίας, γνωστού μαρκετίστα Κώστα Μαργαρώνη ο οποίος υπήρξε και μέλος της Εθνικής ομάδας βόλεϊ ανδρών του 1987.

Η συμφωνία υπογράφηκε από όλα τα κορυφαία στελέχη της Εθνικής Τράπεζας και οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα έχει 12μηνη διάρκεια. Η Εθνική Τράπεζα επιστρέφει στο ελληνικό βόλεϊ μετά από περίπου 20 χρόνια και η παρουσία της αναμένεται να δώσει αίγλη αλλά και βαθιά οικονομική ανάσα στην ΕΟΠΕ ενόψει των πολλών εξόδων που υπάρχουν για τις προετοιμασίες και τις αποστολές των εθνικών συγκροτημάτων στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών. Ο μεγάλος χορηγός του ελληνικού βόλεϊ δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις εθνικές ομάδες υποδομές όπως οι εθνικές ομάδες εφήβων, κορασίδων, παγκοσρασίδων και παμπαίδων.

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος αναμένεται να αναφερθεί στα οφέλη της συμφωνίας σε πανηγυρική εκδήλωση που θα γίνει στις αρχές Σεπτεμβρίου οπότε και θα ανακοινωθεί και επίσημα η έναρξη της χορηγίας. Η διοίκηση της ΕΟΠΕ έχει αρχίσει να βλέπει φως στο τούνελ μετά από μία μακρά περίοδο διακανοσμών των παλιών χρεών και ελπίζει πως η είσοδος της Εθνικής Τράπεζας στο άθλημα θα αλλάξει την ψυχολογία, θα δώσει ώθηση στην ανάπτυξη και θα προσεκλύσει και άλλους μεγάλους χορηγούς.

 

H ανακοίνωση της ΕΟΠΕ:

Την έναρξη της χορηγικής στήριξης όλων των Εθνικών Ομάδων Βόλεϊ από την Εθνική Τράπεζα για ένα χρόνο ανακοινώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.

Η συνεργασία της Ε.Ο.ΠΕ. με την Εθνική Τράπεζα ενισχύει την προσπάθεια όλων των εθνικών ομάδων βόλεϊ, ενόψει σημαντικών διεθνών διοργανώσεων. Η Εθνική Τράπεζα, ως επίσημος χορηγός, βρίσκεται και πάλι στο πλευρό της Ελληνικής Ομοσπονδίας και θα είναι παρούσα σε όλα τα σημαντικά «σερβίς» των εθνικών ομάδων βόλεϊ.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία του αθλητισμού και του «ευ αγωνίζεσθαι», ως πυλώνων προαγωγής του πολιτισμού, η Εθνική Τράπεζα ενισχύει διαχρονικά αθλητικές διοργανώσεις, Ομοσπονδίες, ομάδες και αθλητές που προωθούν το κύρος της χώρας διεθνώς και εξυψώνουν το αίσθημα υπερηφάνειας όλων των Ελλήνων.

Με τη στήριξή της σε όλες τις εθνικές ομάδες Βόλεϊ, η Εθνική Τράπεζα ενθαρρύνει την ενασχόληση της νέας γενιάς  με τον αθλητισμό και ειδικότερα με το ευγενές και όμορφο άθλημα της Πετοσφαίρισης, που έχει χαρίσει στη χώρα μας σπουδαίες διεθνείς διακρίσεις.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ευχαριστεί την Εθνική Τράπεζα, για την ενίσχυση της προετοιμασίας και την κάλυψη των αναγκών, τόσο των Εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών, όσο και των Εθνικών ομάδων υποδομής που αποτελούν τα βασικά κύτταρα ανάπτυξης και ανάδειξης νέων ταλέντων.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.