1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-06-2019 18:12

Ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις των αθλητών για το Masters της Θεσσαλονίκης

Ενθουσιασμένοι με την προοπτική να παίξουν σε γεμάτες κερκίδες στην ιστορική πλατεία Αριστοτέλους εμφανίστηκαν στις δηλώσεις τους οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα συμμετέχουν στο τριήμερο 28-30 Ιουνίου στο Thessaloniki Masters.


Αναλυτικά οι δηλώσεις από την συνέντευξη Τύπου στο Electra Palace:

Κωνσταντίνα Τσοπούλου (Πρωταθλήτρια Ελλάδας): «Χαρούμενη που θα παίξω στην πόλη μου»

«Είμαι πολύ χαρούμενη που η Θεσσαλονίκη, η πόλη μου φιλοξενεί αυτή την διοργάνωση. Πέρυσι του τουρνουά ήταν φοβερό με μεγάλη απήχηση και είμαι σίγουρη ότι φέτος θα είναι ακόμα καλύτερα. Ευχαριστούμε την Ε.Ο.ΠΕ., τον Δήμο και τους χορηγούς που μας δίνουν την δυνατότητα να παίξουμε μπροστά στη πόλη μας. Καλή επιτυχία σε όλους».

Δήμητρα Μαναβή (Πρωταθλήτρια Ελλάδας): «Μεγάλη ανυπομονησία»

«Είναι μεγάλη η χαρά μου που θα παίξω μπροστά στους δικούς μου ανθρώπους. Ευχαριστούμε όλους τους φορείς που διοργανώσουν αυτή το τουρνουά. Υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία να ξεκινήσουν οι αγώνες και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες».




Πηγιάννα Μεθενίτη (Αθλήτρια μπιτς βόλεϊ): «Ανυπομονώ να παίξω στην Αριστοτέλους»

«Αν και έχουμε παίξει ήδη τρία τουρνουά φέτος, ανυπομονούσα να έρθω να παίξω στην Αριστοτέλους. Είναι από τις αγαπημένες μου περιοχές να έρχομαι η Θεσσαλονίκη και είμαι πολύ χαρούμενη που μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω και πάλι εδώ».

Άννα Σπανού (Αθλήτρια μπιτς βόλεϊ): «Ιδανική τοποθεσία η Αριστοτέλους»

«Χαίρομαι πολύ που θα παίξω στην πλατεία Αριστοτέλους, η οποία είναι στην ιδανική τοποθεσία. Εύχομαι όλοι και όλες να έχουν υγεία και ο κόσμος να απολαύσει υψηλού επιπέδου αγώνες».



Τατιάνα Μολδοβανίδη (Αθλήτρια μπιτς βόλεϊ): «Ευχαριστούμε τους γονείς μας»

«Ένα ευχαριστώ στην Ομοσπονδία που κάθε χρόνο επιλέγει τόσο όμορφους προορισμούς για να παίξουμε μπιτς βόλεϊ. Το άθλημα έχει αρχίσει και προσελκύει περισσότερο κόσμο, όχι μόνο επαγγελματίες αθλητές αλλά και ερασιτέχνες. Ευχαριστώ πάνω απ’όλα τους μεγαλύτερους χορηγούς μας, που είναι οι γονείς μας. Είναι οι άνθρωποι που μας στηρίζουν, είναι οι ψυχολόγοι μας και μοιραζόμαστε τα πάντα μαζί τους».

Ιφιγένεια Σαμπάτη (Αθλήτρια μπιτς βόλεϊ): «Μακριά από τραυματισμούς»

«Είμαι πολύ χαρούμενη που για δεύτερη σεζόν θα αγωνιστώ στο Thessaloniki Masters. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους και μακριά από τραυματισμούς».



Βασίλης Μανδηλάρης (Πρωταθλητής Ελλάδας): «Χωρίς τους χορηγούς δεν θα μπορούσαμε να παίζουμε»

«Ευχαριστούμε όλους όσους εμπλέκονται στο να πραγματοποιηθεί το Thessaloniki Masters. Ελπίζω να απολαύσει ο κόσμος όμορφους αγώνες στην ιστορική πλατεία Αριστοτέλους. Καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές, αθλήτριες. Όλοι μας προετοιμαζόμαστε χάρη στους χορηγούς μας με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και χωρίς αυτούς δεν μπορούσαμε να παίζουμε και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε».

Άγγελος Μανδηλάρης (Πρωταθλητής Ελλάδας): «Το καλύτερο τουρνουά»

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω και πάλι στην πλατεία Αριστοτέλους, ένα από τα καλύτερα τουρνουά της χρονιάς. Εύχομαι υγεία σε όλους και μακάρι στο μέλλον να γίνονται ακόμα περισσότερες τέτοιες διοργανώσεις».



Θοδωρής Παπαδημητρίου (Νικητής Thessaloniki Masters 2018): «Να μεγαλώσουμε το ρεκόρ μας στην Αριστοτέλους»

«Είμαι πολύ χαρούμενος που για δεύτερη συνεχή χρονιά θα παίξω στην Θεσσαλονίκη. Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς και τους διοργανωτές που έφεραν την διοργάνωση στην πόλη μου και θα πάιξουμε μπροστά σε φίλους. Θέλω να ευχαριστήσω και τους χορηγούς μας που βοηθάνε όλη την χρονιά. Πέρυσι με τον Νιώπα σπάσαμε στην Θεσσαλονίκη το ρεκόρ των περισσότερων τουρνουά Masters και εύχομαι να μεγαλώσει το ρεκόρ αυτό, γιατί μεγαλώνουμε και εμείς ηλικιακά. Μακάρι στο μέλλον να έρθουν αθλητές που θα περάσουν το δικό μας ρεκόρ».

Δημήτρης Νιώπας (Πρωταθλητής Thessaloniki Masters 2018): «Να νικήσουμε και πάλι»

«Το 2018 η Αριστοτέλους ήταν από το καλύτερα τουρνουά που έχουμε παίξει ποτέ. Στους άνδρες έχει ανέβει πολύ το επίπεδο και σίγουρα θα γίνουν όμορφοι αγώνες. Ελπίζω να είμαστε πάλι ο Θοδωρής και εγώ οι νικητές».



Ιάσονας Κανέλλος (Αθλητής μπιτς βόλεϊ): «Ενθουσιασμός για την πρώτη μας παρουσία»

«Ευχαριστούμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για αυτή την διοργάνωση. Για εμένα και τον Χατζηνικολάου είναι η πρώτη φορά που συμμετέχουμε στο Thessaloniki Masters και ευεπιστούμε σε εντυπωσιακούς αγώνες. Υγεία σε όλους».

Δημήτρης Χατζηνικολάου (Αθλητής μπιτς βόλεϊ): «Να συστηθούμε στον κόσμο»

«Όπως είπε και ο Ιάσονας Κανέλλος, είναι η πρώτη φορά που παίζουμε στην πλατεία Αριστοτέλους. Ελπίζω και φέτος να είναι εξίσου καλή και ακόμα καλύτερη από την περσινή διοργάνωση. Μακάρι να κάνουμε καλή πορεία για να συστηθούμε και εμείς στο μπιτς βόλεϊ, ως νέοι στον χώρο».




Σημαντικοί χορηγοί θα στηρίξουν την πρώτη αυτή διοργάνωση των φετινών MASTERS, όπως η ZeniΘ, ο πρώτος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, η εταιρεία δημητριακών BonaVita, το ξενοδοχείο Electra Palace και η εταιρεία ηλεκτρονικών οικοσυσκευών MORRIS.

Επίσημοι χορηγοί του Πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ MASTERS είναι τα προϊόντα ARLA Protein, ο καφές frappuchino των Starbucks, τα προϊόντα VAPONA της Henkel Hellas και η ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική. Χορηγός μετακίνησης είναι η Volkswagen KOSMOCAR, ενώ η GALA είναι ο επίσημος προμηθευτής αθλητικού υλικού.  Τέλος, τις διοργανώσεις δροσίζει το φυσικό μεταλλικό νερό ΔΙΟΣ.

Χορηγός επικοινωνίας είναι το fosonline.gr.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.